Γιώργος Μάνταλος: «Θέλουμε το νταμπλ»

Ο προπονητής της ΝΕ Μεγαρίδας, Γιώργος Μάνταλος μίλησε στο EOK WebRadio λίγες στιγμές μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Δούκα που σήμανε και τη μαθηματική άνοδο στην Α1 για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Για τη φετινή σεζόν: «Είναι ένα ταξίδι το οποίο έληξε όμορφα. Από το πρώτο δευτερόλεπτο το πρώτο που σκέφτομαι είναι η επόμενη μέρα. Πρέπει να διασκεδάσουμε. Θεωρώ ότι όλη τη χρονιά είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και γι’ αυτό το πετύχαμε»

Για το αν δημιούργησε βάρος ο χαρακτηρισμός του φαβορί: «Στην αρχή της σεζόν δε μας επιβάρυνε. Μετά τον αγώνα με το Αιγάλεω, που πήραμε και τη διαφορά, γίναμε ξεκάθαρο φαβορί και βάρυναν τα χέρια μας. Φάνηκε και στον αγώνα με τον Δούκα. Είναι απολύτως φυσιολογικό, ωστόσο δεν το πληρώσαμε. Πήραμε την άνοδο τρεις αγωνιστικές πριν τη λήξη»

Για το κίνητρο που έχουν απ’ εδώ και στο εξής: «Εχουμε μπροστά μας το Κύπελλο της ΕΣΚΑΝΑ. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Θέλουμε το νταμπλ. Θα είναι κάτι μοναδικό. Πότε θα μας δοθεί η ευκαιρία;»

Για το ότι μετά τον Βύζαντα, η ΝΕ Μεγαρίδας είναι η επόμενη ομάδα που θα εκπροσωπήσει την πόλη σε τόσο υψηλό επίπεδο: «Είναι μοναδικό το φαινόμενο. Η άνοδος του Βύζαντα πριν από πενήντα χρόνια είναι κάτι φανταστικό. Ζούμε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα από τον κόσμο. Μας αγαπούν και μας υποστηρίζουν οι ομάδες που είμαστε αντίπαλοι. Έχουμε χτίσει ένα καλό όνομα και θέλουμε να βασιστούμε σε αυτό»