Βλασσόπουλος: «Ελπίζουμε να επιστρέψουμε σε μια καλύτερη κατάσταση»

Η Εθνική Εφήβων δεν άντεξε απέναντι στο Ισραήλ. Μετά από ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, το Ισραήλ έχτισε διφήφιες διαφορές στο δεύτερο μισό και τελικά πήρε τη νίκη. Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Βλασσόπουλος, δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Πήγαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν συνεπείς σε αυτά που είχαμε πει στην άμυνα, ειδικά απέναντι στους δύο καλύτερους παίκτες του Ισραήλ. Με κάποιες βοήθειες στην άμυνα και παγίδες καταφέραμε να τους περιορίσουμε και να πάρουμε και το προβάδισμα».

Το Ισραήλ έφτασε στο +5 στο τέλος της τρίτης περιόδου: «Ένα λάθος και ένα τρίποντο στη λήξη μας έστειλε μείον πόντους πίσω. Σε αυτό το επίπεδο παίζει μεγάλο ρόλο η εμπειρία και η δυναμική για να γυρίσεις και πάλι στο παιχνίδι. Τα παιδιά το προσπάθησαν ως το τέλος, ακόμη και όταν οι αντίπαλοί μας έφτασαν στο -16. Μειώσαμε, δεν θέλαμε να χαλάσουμε την καλή εικόνα που είχαμε χτίσει».

Η Εθνική Εφήβων αντιμετωπίζει αύριο τη Γαλλία στην τελευταία μέρα του τουρνουά με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στο 2-2: «Εϊναι μια καλή ομάδα που θέλει προσοχή. Είναι το τελευταίο μας παιχνίδι και μετά επιστρέφουμε, αν δώσουμε όλοι και αρνητικά τεστ τα οποία θα γίνουν αύριο το πρωί. Και ελπίζουμε να επιστρέψουμε στην Ελλάδα σε μια καλύτερη κατάσταση από αυτή που βιώνουμε όλο αυτό το διάστημα με τις πυρκαγιές. Παρακολουθούμε από μακριά, όλες αυτές τις μέρες, μιλάμε με τους δικούς μας ανθρώπους, το ζούμε διαφορετικά από εδώ, αλλά το συζητάμε καθημερινά».