Δασκουλίδου: «Θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στον επίλογο»

Η Εθνική Νεανίδων ξεκίνησε καλά απέναντι στο φαβορί της αναμέτρησης, Ισπανία, αλλά δεν είχε διάρκεια. Η Βασιλική Δασκουλίδου αναφέρεται στον σημερινό αγώνα και στην ήττα που το συνόδευσε: «Το είχαμε πιστέψει, είχαμε μια δύναμη μέσα μας και πιστέψαμε πως μπορούμε να το παλέψουμε. Στην αρχή το καταφέραμε, μείναμε στο παιχνίδι για ένα ημίχρονο, αλλά μετά δεν αντέξαμε».

Η ελληνική ομάδα είχε κάποιες καλές στιγμές, αλλά «η αθλητικότητα, η αντοχή και οι συνεργασίες τους δημιούργησαν προβλήματα», τονίζει η Δασκουλίδου που δεν αναζητά δικαιολογίες: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα, παίζει χρόνια μαζί. Δίκαια επικράτησαν, αλλά πιστεύω πως η διαφορά δεν μας αντιπροσωπεύει».

Η Ισπανία και η Γαλλία είναι αήττητες και αύριο θα αναμετρηθούν στις 15.00: «Είναι οι δύο ομάδες που έχουν διαφορά από τις άλλες. Παίζουν μπάσκετ υψηλού επιπέδου και μπράβο τους. Πιστεύω πως ο αυριανός μεταξύ τους αγώνας θα είναι κάποιος που θα είναι ωραίο να το δούμε και μπασκετικά».

Η Ελλάδα θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της αύριο (1/8, 18.00) με αντίπαλο το Ισραήλ: «Θα είναι ωραίο να κλείσουμε τις υποχρεώσεις μας με νίκη. Θέλουμε να μπούμε δυναμικά στο παιχνίδι, θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και γι’ αυτό θα προσπαθήσουμε. Θα παλέψουμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση».