«Ακρόπολις Eurobank»: Διαπιστεύσεις για τους εκπροσώπους ΜΜΕ

Το τουρνουά «Ακρόπολις Eurobank» θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ το διάστημα 18-20 Ιουνίου. Η Ελλάδα θα φιλοξενήσει τη Σερβία, το Πουέρτο Ρίκο και το Μεξικό. Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ (δημοσιογράφοι, φωτογράφοι, τεχνικοί) μπορούν να στείλουν το αίτημα για διαπίστευσή τους στο pressoffice@basket.gr ως τις 15/6 στις 15.00.

Στην αίτηση διαπίστευσης θα πρέπει να αναφέρονται τα εξής στοιχεία:

Ονοματεπώνυμο:

ΜΜΕ:

Τηλέφωνο:

e-mail:

Aρ. Δημοσιογραφικής Ταυτότητας:

Προτεραιότητα θα δοθεί όμως πάντα στους κατόχους της Ένωσης Δημοσιογράφων ή Φωτογράφων (ΕΣΗΕΑ, ΕΣΗΕΜΘ, ΠΣΑΤ, ΕΦΕ κλπ) Διαπίστευση θα εκδοθεί αυστηρά σε ΕΝΑ μόνο εκπρόσωπο από κάθε ΜΜΕ, εξαιτίας των περιορισμών που ακόμη ισχύουν εξαιτίας του COVID 19.

Οδηγίες προς τους διαπιστευμένους

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που θα λάβουν διαπίστευση θα πρέπει να γνωρίζουν πως, βάσει πρωτοκόλλου υγείας, ισχύουν τα εξής:

*Ο αριθμός των θέσεων είναι πολύ περιορισμένος και θα πρέπει να τηρούνται οι αποστάσεις και στην κερκίδα Τύπου.

*Δεν θα μοιραστούν στατιστικά στη διάρκεια του αγώνα, παρά μόνο το τελικό. Θα υπάρχει live στατιστική κάλυψη μέσω του https://www.sportstats.gr/eokbasket/tournaments

*Οι εκπρόσωποι Τύπου θα μπορούν να κινηθούν μόνο στην επιτρεπόμενη ζώνη. ΔΕΝ θα υπάρχει πρόσβαση στα αποδυτήρια των ομάδων και γενικότερα στο επίπεδο του παρκέ. Εξαίρεση οι διαπιστευμένοι φωτογράφοι.

*Στη συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί μετά το τέλος των αναμετρήσεων της Εθνικής Ελλάδας επιτρέπεται η παρουσία έως έξι δημοσιογράφων στην αίθουσα.

*Η χρήση μάσκας επιβάλλεται καθόλη τη διάρκεια της παραμονής στο γήπεδο.