Δ. Σκουλίδας: “Δώσαμε ότι είχαμε”

Η Εθνική ομάδα Παίδων πέρασε στην δεύτερη φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αήττητη, σύμφωνα όμως με τον Διονύση Σκουλίδ α μπορεί να παίξει και καλύτερα…

“Θεωρώ πως παίξαμε πάρα πολύ καλά ειδικά στην άμυνα, αν και σε κάποια σημεία χαλαρώσαμε. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε”, είπε για την αναμέτρηση με την Ισπανία ο 16χρονος φόργουρντ και συνέχισε: “Αυτή η νίκη ήταν πάρα πολύ σημαντική γιατί μας έδωσε την πρωτιά. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι επειδή όχι μόνο παίξαμε ως ομάδα, αλλά δώσαμε όσα είχαμε στο παρκέ. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να παίξουμε πάρα πολύ καλύτερα. Και πιστεύω πως θα το κάνουμε στην συνέχεια. Ομως, είμαστε ικανοποιημένοι με όσα έχουμε κάνει ως εδώ…”.

Για τον επόμενο στόχο που έχει θέση η Εθνική, τόνισε: “Στόχος είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι. Κοιτάμε ένα ένα τα ματς και δεν βιαζόμαστε. Θα δώσουμε όσα έχουμε και σιγά σιγά ελπίζουμε να φτάσουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα”.

Για το αυριανό ρεπό, σχολίασε: “Η αλήθεια είναι πως χρειαζόμαστε λίγη ξεκούραση. Αύριο το πρωί έχουμε ρεπό, αλλά το απόγευμα υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση ώστε να μην χάσουμε την φόρμα μας…”.