Καλαϊτζής: «Ψυχαγωγικός και παιδαγωγικός χαρακτήρας στη γιορτή»

Κάλεσμα στους νέους φίλους του μπάσκετ να λάβουν μέρος στο πρώτο «3on3 streetball», που θα γίνει στις 23-24 Ιουνίου στην Ελευσίνα σε συνεργασία με την ΕΟΚ και υπό την αιγίδα της ΓΓΑ απηύθυνε ο β’ αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, Γιώργος Καλαϊτζής. Ο πολύπειρος γκαρντ επισήμανε τη διττή σημασία που έχει η συγκεκριμένη διοργάνωση, που υποστηρίζεται από τον Δήμο Ελευσίνας, τον Οργανισμό Λιμένος Ελευσίνας και τα Ελληνικά Πετρέλαια.

«Είναι μία καλή ευκαιρία για μικρά παιδιά να γευτούν τη χαρά του αθλήματος, αλλά και για μας, τους επαγγελματίες του χώρου, κοντά τους. Θα είναι μία πραγματική γιορτή, που ελπίζουμε να εξελιχθεί σε θεσμό και να καθιερωθεί για τα επόμενα χρόνια. Πέρα από τον ψυχαγωγικό χαρακτήρα που θα έχει η συγκεκριμένη διοργάνωση, υπάρχει και ο παιδαγωγικός, αφού θέλουμε να δείξουμε τις ευεργετικές επιπτώσεις του αθλητισμού και ειδικά του μπάσκετ στο σώμα, αλλά και το πνεύμα των νέων. Παράλληλα με το σύνθημα ‘Τάπα στη Βία’, στέλνουμε ένα μήνυμα κατά των φαινομένων αυτών που πλήττουν τον αθλητισμό και δεν επιτρέπουν στους αθλητές και τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους να τον απολαύσουν», δήλωσε ο Γιώργος Καλαϊτζής και πρόσθεσε: 
«Στους δύσκολους καιρούς που περνά η χώρα, είναι πολύ σημαντικό ότι στη διοργάνωση αυτή βρήκαμε συμπαραστάτες την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ενώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Ελευσίνας, τον Οργανισμό Λιμένος Ελευσίνας και τα Ελληνικά Πετρέλαια που παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία της χώρας είναι στο πλευρό μας, υλικά και όχι μόνο. Είναι-επίσης-ευτύχημα το γεγονός ότι η παρουσία μας στην Ελευσίνα συνδυάζεται με την άνοδο της τοπικής ομάδας στην Α1».