Βασιλακόπουλος:”Τα τουρνουά φέρνουν παιδιά κοντά στο μπάσκετ”

Όλα είναι έτοιμα στο Ηράκλειο Κρήτης για τη διεξαγωγή του τουρνουά 3Χ3 το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (28 & 29 Ιουνίου).

Αύριο Πέμπτη στις 13:30, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο της πόλης.

Το τουρνουά συνδιοργανώνουν η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου Κρήτης και τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ, ενώ γίνεται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

‘’Η προσπάθεια της ΕΟΚ και του ΠΣΑΚ, με τη διεξαγωγή των τουρνουά 3Χ3, δίνει τη δυνατότητα στα μικρά παιδιά να έρθουν στο άθλημα, που έχει φέρει τις μεγαλύτερες επιτυχίες στη χώρα μας. Στο άθλημα που υπηρετούμε και αγαπάμε, το μπάσκετ. Κι όσο βλέπουμε σε αυτά τα τουρνουά οι συμμετοχές να φθάνουν σε τετραψήφιο αριθμό, μας δίνει κίνητρο να συνεχίσουμε. Είμαι σίγουρος, ότι και στο Ηράκλειο, που πλέον έχει γίνει μπασκετόπολη, ο κόσμος που θα έρθει, θα διασκεδάσει με τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ’’, δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Οι εγγραφές για το τουρνουά 3Χ3 στο Ηράκλειο Κρήτης συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στο τουρνουά, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, στο www.3on3streetball.gr.