Τουρνουά 3-με-3

Tο τουρνουά 3 με 3 που διοργάνωσε η ΕΟΚ το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Μαϊου φιλοξενήθηκε στον Άλιμο και στη Σταυρούπολη.
Στον Άλιμο πήραν μέρος 268 παιδιά. Νικητές του διαγωνισμού Ελευθέρων Βολών Champion αναδείχθηκαν οι Αντώνης Σιγάλας (Δημοτικό) και Ηλίας Προύντζης (Γυμνάσιο-Λύκειο) και νικητής του διαγωνισμού τριών πόντων ο Βικέντιος Χατζηαναστασίου (Δημοτικό) και ο Ανδρέας Νάνος (Γυμνάσιο-Λύκειο). Το παρών έδωσαν η Αντιδήμαρχος Μίμη Κλεόπα Μπίσμπα, ο πρόεδρος του Θουκιδίδειου Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου, Δημήτρης Καρανικόλας και ο Λιβέρης Ανδρίτσος, μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ.
Στη Σταυρούπολη πήραν μέρος 480 παιδιά. Νικητής του διαγωνισμού ελευθέρων Βολών Champion αναδείχθηκε ο Γιώργος Τσαντίκης και νικητής του διαγωνισμού τριών πόντων ο Νικόλαος Γραμματικόπουλος. Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Διαμαντής Παπαδόπουλος, δημοτικοί σύμβουλοι και τοπικοί παράγοντες, καθώς και ο Σάββας Λόρτος, πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ και μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ.
Η CHAMPION, η SPALDING και η AVIS, συμπαραστάτες στην προσπάθεια της ΕΟΚ για την ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, επιβραβεύουν τα παιδιά τόσο για τη συμμετοχή, όσο και για τις νίκες τους, στους διαγωνισμούς που διεξάγονται.
*Φωτογραφίες από το τουρνουά του Αλίμου μπορείτε να βρείτε εδώ https://www.facebook.com/media/set/?set=a.468907299905995.1073741913.216930155103712&type=1