Το μπάσκετ δεν… πάει διακοπές

Ανακοινώνεται το πρόγραμμα των εφετινών τουρνουά 3on3, τα οποία θα διεξαχθούν για πρώτη φορά σε τέσσερις πόλεις. Στο Ηράκλειο Κρήτης, τη Γλυφάδα, τον Πειραιά και την Αιδηψό.
 
Μετά την ολοκλήρωση του εφετινού πρωταθλήματος και πριν την έναρξη της προετοιμασίας για το Ευρωμπάσκετ, τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ αλλά και οι NBAers Παπανικολάου και Αντετοκούνμπο, θα παίξουν με μικρά παιδιά. Παράλληλα, οι φίλοι της πορτοκαλί θεάς, θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν χρήσιμες συμβουλές από καταξιωμένους προπονητές.
 
Πολλοί πάντως ήταν οι Δήμοι, που εξέφρασαν την επιθυμία τους να γίνει τουρνουά 3on3 και στην πόλη τους αλλά εφέτος ήταν αδύνατο. Η ΕΟΚ σε συνεργασία με τον ΠΣΑΚ υποσχέθηκαν ότι στο Καλεντάρι του 2016, θα υπάρχουν νέες πόλεις, που θα φιλοξενήσουν τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ και θα δώσουν τη δυνατότητα στους μικρούς φίλους του αθλήματος, να τα γνωρίσουν και να παίξουν μαζί τους.
 
13-14 Ιουνίου 2015
Ηράκλειο Κρήτης (περιβάλλων χώρος Παγκρητίου Σταδίου)
– Συνδιοργάνωση: Δήμος Ηρακλείου – Ε.Ο.Κ. – Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η. – Π.Σ.Α.Κ. – Χρυσός Χορηγός Καταστήματα Cosmos Sport
 
20-21 Ιουνίου 2015
Γλυφάδα (πάρκινγκ – έναντι Νέου Δημαρχείου Γλυφάδας)
– Συνδιοργάνωση: Δήμος Γλυφάδας – Ε.Ο.Κ. – Κ.Α.Π.ΠΑ. – Π.Σ.Α.Κ. – Οδοί Άλσους & Ζέρβα
 
27-28 Ιουνίου 2015
Πειραιάς (Έναντι Υπουργείου Ναυτιλίας & Αιγαίου – Πύλες Ε1-Ε2)
– Συνδιοργάνωση: Δήμος Πειραιά – Ε.Ο.Κ. – Ο.Π.Α.Ν. – Π.Σ.Α.Κ. – Χρυσός Χορηγός Ο.Λ.Π. Α.Ε
 
4-5 Ιουλίου 2015
Αιδηψός (Λουτρά Αιδηψού 28ης Οκτωβρίου – Παραλιακή Λουτρών Αιδηψού)
– Συνδιοργάνωση: Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού – Ε.Ο.Κ. – Ν.Π.Δ.Δ. Παιδείας & Αθλητισμού – Π.Σ.Α.Κ.
 
Τα τουρνουά 3on3 ‘’Τάπα στη βία και τον ρατσισμό’’ θα διεξαχθούν υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και σε συνεργασία με την Μ.Κ.Ο. ‘’Αίτημα’’ και το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις ‘’η Πίστη’’.
 
Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ, ενώ περισσότερες πληροφορίες αλλά και αιτήσεις συμμετοχής, μπορείτε να βρείτε από σήμερα στο site: www.3on3streetball.gr.