Στην τελική ευθεία για τα τουρνουά 3Χ3

Δύο εβδομάδες απομένουν για τη διεξαγωγή του τουρνουά 3Χ3 στην Ελευσίνα (21 & 22 Ιουνίου) και τρεις, για το τουρνουά στο Ηράκλειο Κρήτης (28 & 29 Ιουνίου).
Οι φίλοι του αθλητισμού, έχουν ‘’αγκαλιάσει’’ τα τουρνουά και ανυπομονούν να παίξουν με τα μεγάλα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ.
Τα τουρνουά συνδιοργανώνουν, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου Κρήτης, τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ, το Δήμο Ελευσίνας και τον ΠΑΚΠΠΑ, ενώ γίνονται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
‘’Είναι πολύ σημαντικό για μας, να συναντάμε ανθρώπους στο δρόμο και να μας ρωτούν, αν θα γίνουν τουρνουά 3Χ3 το καλοκαίρι. Πραγματικά, αυτό μας δίνει κίνητρο να συνεχίσουμε. Η αγάπη του κόσμου για τον αθλητισμό και ιδιαίτερα για το μπάσκετ, είναι μεγάλη. Για 4η λοιπόν συνεχόμενη χρονιά, ο ΠΣΑΚ, σε συνεργασία με την ΕΟΚ, διοργανώνουν τουρνουά 3Χ3. Έχει γίνει και πλέον θεσμός και κάθε χρόνο μάλιστα, τα τουρνουά σημαδεύονται με μεγαλύτερη επιτυχία. Δεν αφορούν μόνο τα μικρά παιδιά αλλά όλους τους φίλους του μπάσκετ. Όλοι μπορούν να έρθουν και να παίξουν μαζί μας‘’, δήλωσε ο ταμίας του Π.Σ.Α.Κ. Νίκος Βούλγαρης.
Οι εγγραφές συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στο τουρνουά, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, στο www.3on3streetball.gr.