Πρωταθλητής Πανιώνιος, MVP Σταμάτης, σκόρερ Διαμαντάκος

Ο Πανιώνιος αναδείχθηκε πρωταθλητής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων που ολοκληρώθηκε στα Τρίκαλα. Μετά τη λήξη του τελε υταίου αγώνα οι έξι ομάδες παρατάχθηκαν στο παρκέ του κλειστού των Τρικάλων.
Πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Γιώργος Διαμαντάκος του Παναθηναϊκού. Την απονομή έκανε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Μίσσας.
Οι προπονητές ανέδειξαν πολυτιμότερο παίκτη της διοργάνωσης τον Δημήτρη Σταμάτη του Πανιωνίου, που πήρε το έπαθλο από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό. Κατόπιν ψηφοφορίας των προπονητών στην καλύτερη πεντάδα των αγώνων
αναδείχθηκαν οι Δημήτρης Σταμάτης (Πανιώνιος), Στέλιος Πουλιανίτης (Αρης), Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (Παναθηναϊκός), Αναστάσης Σπυρόπουλος (Πανιώνιος) και Γιώργος Διαμαντάκος (Παναθηναϊκός). Την απονομή έκανε ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού της περιφέρειας Θεσσαλίας, Ευθύμης Ρετζιάς.
Στην έκτη ομάδα της ΑΣ Καστοριάς και στην τέταρτη του Σπόρτιγκ Πατρών τα αναμνηστικά παρέδωσε ο αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΘ Νίκος Φαρμάκης, στον τρίτο Άρη ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Χρήστος Μιχαλάκης, στον δεύτερο Παναθηναϊκό ο Δήμαρχος Τρικάλων Χρήστος Λάππας, ενώ στον πρωταθλητή Πανιώνιο τα μετάλλια απένειμε ο περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστας
Αγοραστός και το κύπελλο ο γ.γ. της ΕΟΚ Παναγιώτης Τσαγκρώνης.
Η ΕΟΚ απένειμε τιμητικές πλακέτες δια του γενικού γραμματέα της Παναγιώτη Τσαγκρώνη στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, διά του αντιπροέδρου της ΕΣΚΑΘ και μέλους της επιτροπής πρωταθλημάτων της ΕΟΚ Νίκου Φαρμάκη, στον αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη, διά του γ.γ. της στον Δήμαρχο Τρικάλων, Χρήστο Λάππα και διά του ομοσπονδιακού προπονητή Κώστα Μίσσα, στον εντεταλμένο σύμβουλο αθλητισμού της περιφέρειας Θεσσαλίας Ευθύμη Ρετζιά.
Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τίμησε τον γ.γ. της ΕΟΚ, Παναγιώτη Τσαγκρώνη, ενώ ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης τον αντιπρόεδρο της ΕΣΚΑΘ, Νίκο Φαρμάκη.