Πλησιάζουν οι μέρες για τα 3Χ3

Μία εβδομάδα μας χωρίζει από τη διεξαγωγή του τουρνουά 3Χ3 στην Ελευσίνα (21 & 22 Ιουνίου) και η πόλη είναι έτοιμη ν α φιλοξενήσει τα μεγάλα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ και τους φίλους του αθλήματος, που έχει χαρίσει αμέτρητες επιτυχίες στη χώρα μας.
Σχεδόν όλα είναι έτοιμα και στο Παγκρήτιο, για το τουρνουά που είναι προγραμματισμένο μία εβδομάδα αργότερα (28 & 29 Ιουνίου).
Τα τουρνουά συνδιοργανώνουν, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου Κρήτης, τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ, το Δήμο Ελευσίνας και τον ΠΑΚΠΠΑ, ενώ γίνονται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
‘’Είναι πολύ σημαντικό να γίνονται τουρνουά 3Χ3 διότι τα παιδιά έρχονται κοντά στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στο μπάσκετ. Σίγουρα όλοι θα ήθελαν να γίνονται αθλητικές εκδηλώσεις όλο το χρόνο αλλά οι υποχρεώσεις που έχουν οι αθλητές με τις ομάδες τους, δεν το επιτρέπουν. Για μένα είναι κάτι ξεχωριστό διότι θα πάρω μέρος για πρώτη φορά και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Είμαι σίγουρος, ότι ο κόσμος που θα έρθει, θα το απολαύσει, όπως άλλωστε κι εμείς’’, δήλωσε ο 31χρονος φόργουορντ της Νέας Κηφισιάς Γιάννης Ψαθάς.
Οι εγγραφές συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στο τουρνουά, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, στο www.3on3streetball.gr