Πλησιάζει η καλοκαιρινή μπασκετική γιορτή στην Ελευσίνα

Εβδομάδα 3Χ3 είναι αυτή που ξεκίνησε καθώς το Σαββατοκύριακο (21 & 22 Ιουνίου), τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ, θα λάμψουν στην Ελευσίνα.

Οι παίκτες που θα πάρουν μέρος στο τουρνουά 3Χ3 είναι οι Μανώλης Παπαμακάριος, Δημήτρης Τσαλδάρης, Γιάννης Καλαμπόκης, Νίκος Βούλγαρης, Μάριος Μπατής, Βασίλης Καββαδάς, Βαγγέλης Μάντζαρης, Αντώνης Μάντζαρης, Νίκος Παπανικολόπουλος, Θωμάς Νίκου, Σπύρος Μαγγουνής, Νίκος Ψηλέας, Γιάννης Δημακός, Δημήτρης Αράπης κ.α.

Επόμενος σταθμός για τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ, είναι το Ηράκλειο Κρήτης (28 & 29 Ιουνίου).

Τα τουρνουά συνδιοργανώνουν, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου Κρήτης, τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ, το Δήμο Ελευσίνας και τον ΠΑΚΠΠΑ, ενώ γίνονται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

‘’Είναι τιμή μου να συμμετέχω στο τουρνουά και να βοηθάω στην διεξαγωγή του. Αυτές οι κινήσεις, είναι πολύ θετικές για τους αθλητές και ιδιαίτερα για τα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το μπάσκετ. Βλέπουν το άθλημα να προβάλλεται και παράλληλα είμαστε κοντά τους στα πρώτα τους βήματα. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα διασκεδάσει. Άλλωστε, θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, για να το ευχαριστηθούν όλοι. Θα πρέπει τα παιδιά, να βλέπουν το μπάσκετ ως παιχνίδι και ως διασκέδαση’’, δήλωσε ο 27χρονος σέντερ του Κόροιβου Αμαλιάδας Γιώργος Γαλιώτος.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στο τουρνουά, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, στο www.3on3streetball.gr