Πανελλήνιο Νεανίδων: Άρης – Παναθηναϊκός 62-43

Με κορυφαία την Έλενα Τσινεκέ ο Άρης επικράτησε του Παναθηναϊκού με 62-43 στο προτελευταίο παιχνίδι του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων που διεξάγεται στο «Γ. Γεννηματάς» της Βούλας.

Διαιτητές: Τσαρούχα, Κωνσταντινόπουλος

Δεκάλεπτα: 14-17, 38-28, 51-37, 62-43

ΑΡΗΣ (Μαρβάκης-Ατακτίδης): Σικαλίδου, Αντωνιάδου 16(3), Τσινέκε Ε. 26(1), Γκρίτζαλη, Τσινέκε Κ. 13, Θωμόγλου 3(1), Βαντσιούρη 2, Μπουντούκα 2, Γιαννουσίου.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Καντζιλιέρης-Αρχιμανδρίτης): Κασδαγλή 7(1), Βελούδη, Στούπα 6, Φρίμα, Καββάδα 8(2), Παπαγεωργοπούλου 1, Καράντζαλου 4, Σελούλη, Εζέτζα 7, Πράπα 8, Κακούρη, Τσέτα 2.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σίμος Μαρβάκης (Προπονητής Αρη): «Κάναμε μια υπερπροσπάθεια. Θέλω να πω μπράβο στις παίκτριές μου, Μέσα σε λίγες ημέρες γίναμε μια άριστη ομάδα. Συνεχίζουμε. Και όπως λέει και το μότο μας… το στυλ πάνω απ’ όλα».

Γιώργος Καντζιλιέρης (Προπονητής Παναθηναϊκού):  «Τελειώνει το τουρνουά αφήνοντας μας μια γλυκόπικρη γεύση που δεν καταφέραμε να πάρουμε την πρώτη θέση, όπως πιστεύαμε, μετά την εμφάνιση με τον Πρωτέα. Μας πρόδωσε η άμυνα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ο Άρης πήρε διαφορά  και παρά την προσπάθεια που κάναμε δεν καταφέραμε να επιστρέψουμε στο δεύτερο ημίχρονο. Συγχαρητήρια στον Άρη και αλλά περισσότερα συγχαρητήρια στις παίκτριές μου για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν όλη τη χρονιά».