Πανελλήνιο Νεανίδων: Απόλλων Πτολεμαϊδας – ΓΕΑ Άμιλλα 42-56

Την τέταρτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων που διεξάγεται στο «Γ.Γεννηματάς» της Βούλας κατέκτησε η ΓΕΑ Άμιλλα. Η ομάδα της Τρίπολης επικράτησε με 56-42 του Απόλλωνα Πτολεμαϊδας με την Αναστασία Τσουκαλά να κάνει εξαιρετική εμφάνιση σημειώνοντας 31 πόντους.

Διαιτητές: Διμπινούδης, Γιακείμη

Δεκάλεπτα: 12-9, 26-30, 30-45, 42-56

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ (Παπαδημητρίου): Δανιηλίδου, Αντωνίου, Τρυφωνίδου 2, Βυρλίου 8, Κουρτίδου 6,  Σιδέρη 2, Χαϊντάρι 2, Γρηγοριάδου, Περπέρογλου 8, Καρακούλα 14, Αθανασιάδου.

ΓΕΑ ΑΜΙΛΛΑ (Τσουκαλάς-Βερβαινιώτης): Παρασκευοπούλου 4, Σαραντοπούλου, Μανιατά 18(2), Τσουκαλά 31(3), Οικονομάκου 3, Σταθακοπούλου, Κοκκώνη, Μπαρμπαγιάννη, Θεοδωράκη, Γκατζιώλη, Μίχα, Σαλαβράκου.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Έλενα Παπαδημητρίου (Προπονήτρια Απόλλωνα Πτολεμαϊδας):  «Θεωρώ ότι το πρόγραμμα δεν ήταν ευνοϊκό για μας και η κούραση μας πρόδωσε. Από ένα σημείο και μετά χάσαμε τη συγκέντρωσή μας γιατί εκτός από το σώμα ήταν κουρασμένο και το μυαλό των παικτριών μου. Στόχος μας πλέον είναι να ξεκουράσουμε τις κορασίδες και να προετοιμαστούμε για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων».

Μιχάλης Βερβαινιώτης (Προπονητής ΓΕΑ Αμιλλα): «Είμαστε χαρούμενοι που βγήκαμε καλύτερη επαρχιακή ομάδα σε αυτό το Πρωτάθλημα. Προσπαθήσαμε να κυνηγήσουμε το κάτι παραπάνω αλλά δεν μπορέσαμε. Ελπίζουμε σε μια ανάλογη πορεία στο επόμενο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων».