Β. Χρηστίδης: «Θα κρίνεται η πρόκριση ως το τέλος»

Η Εθνική Εφήβων έχει μια ακόμη ευκαιρία αύριο να φτάσει στους οχτώ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και να αποφύγει την «παρέα» που θα αγωνιστεί για τις θέσεις 9-16 στη Σαμψούντα.

Ο Βασίλης Χρηστίδης τονίζει πως αυτό ακριβώς είναι που διεκδικήσει η ελληνική ομάδα. Αυτή την τελευταία ευκαιρία για μια θέση στα προημιτελικά.

«HΓερμανία είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Στο τέταρτο δεκάλεπτο έβαλε κάποια κρίσιμα σουτ. Στο ίδιο διάστημα εμείς είχαμε κάποιες κακές προσπάθειες στην επίθεση και τους δώσαμε το χώρο να κάνουν το παιχνίδι τους για μερικά λεπτά. Αυτό τους βοήθησε να χτίσουν και μια διαφορά και να μας αφήσουν πίσω στο σκορ. Κάναμε την προσπάθειά μας, δείξαμε πως μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο τουρνουά και συνεχίζουμε προσπαθώντας να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι, να βοηθάμε όλοι την ομάδα για τη νίκη. Από εκεί και πέρα έχουμε αύριο ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τη Φινλανδία. Για εμάς στην ουσία είναι ένας τελικός. Μέχρι το τέλος θα κρίνεται η πρόκριση. Από εκεί και πέρα θα ξεκουραστούμε, θα συγκεντρωθούμε και αύριο θα μπούμε στο γήπεδο για το καλύτερο και την πρόκριση, όσο κι αν ξέρουμε πως εξαρτάται και από τον άλλο αγώνα του ομίλου».