Εθνική και Eurobank μαζί

Η Eurobank φιλοξένησε την Εθνική Ανδρών σε κατάστημά της στο Περιστέρι. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υποδέχθηκαν ο Θεόδωρος Καλαντώνης (Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος) και ο Μιχάλης Βλασταράκης (Γενικός Διευθυντής).

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Φώτης Κατσικάρης και ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας, Νίκος Ζήσης έδωσαν μια φανέλα και μία μπάλα με τις υπογραφές των μελών της αποστολής. Από τη διοίκηση της ΕΟΚ το «παρών» έδωσε ο Γενικός Γραμματέας, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, ευχαρίστησε τη Eurobank«για μια κοινή 15ετή πορεία», προσθέτοντας: «Μας έχει βοηθήσει πολύ στο έργο της Ομοπονδίας και στις εθνικές ομάδες. Εύχομαι αυτή η συνεργασία να συνεχιστεί ια πολλά χρόνια αακόμη και να έχουμε επιτυχίες».

Ο Νίκος Ζήσης σημείωσε: «Από την πλευρά των παικτών, θα θέλαμε κι εμείς να ευχαριστήσουμε τη Eurobank. Είναι μια σχέση πολλών ετών και ευχαριστούμε για τη στήριξη. Το μόνο που μπορούμε να πούμε εμείς είναι ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να φέρουμε μια επιτυχία».

Ο Γενικός Διευθυντής της Eurobank, Μιχάλης Βλασταράκης, τόνισε: «Είμαστε πολύ περήφανοι που στηρίζουμε την Εθνική Ομάδα εδώ και 15 χρόνια. Μας έχει δώσει μεγάλες χαρές και ευχόμαστε το καλύτερο και σε αυτό το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Καλή επιτυχία από όλους μας».

Δεκάδες παιδιά είδαν από κοντά τους διεθνείς, έβγαλαν φωτογραφίες μαζί τους, πήραν αυτόγραφα και με τη σειρά τους έδωσαν τα πιο ειλικρινή χαμόγελα και τις καλύτερες δικές τους ευχές για την καλύτερη δυνατή πορεία στη δύσκολη αποστολή της Εθνικής Ανδρών στο Ευρωμπάσκετ 2015.