Μούλη: “Το πιστεύαμε και το δείξαμε”

HΑναγέννηση Νέου Ρυσίου έκανε μια μεγάλη ανατροπή στον ημιτελικό και παραλίγο να ανατρέψει και τα προγνωστικά στον τελικό.

Η Ρούλα Μούλη ξεκαθαρίζει πως η ίδια, οι συμπαίκτριές της, το τεχνικό επιτελείο, όλοι όσοι βρίσκονται κοντά στην ομάδα, πίστευαν στις δυνάμεις της. Το έγραφαν άλλωστε και τα μπλουζάκια που φορούσαν στο FinalFourτου Κυπέλλου Γυναικών. Εκεί όπου έφτασαν στον τελικό, αλλά έμειναν με τον τίτλο του φιναλίστ.

“Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν το περίμενε ή μάλλον ο περισσότερος κόσμος δεν το περίμενε να λήξει έτσι ο αγώνας. Εμείς το πιστεύαμε, γιατί δεν φτάσαμε τυχαία εδώ. Χθες παίξαμε άσχημα, αλλά τελικά καταφέραμε να νικήσουμε. Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να κάνουμε μια μεγάλη ανατροπή κόντρα σε όλους. Τελικά αυτό δεν έγινε. Είμαστε πολύ ευχαριστημένες από τους εαυτούς μας. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ελληνικού, που είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Ήταν πολύ όμορφο όλο αυτό για εμάς. Για μένα και τις περισσότερες κοπέλες που έζησαν τον πρώτο τους τελικό. Και τώρα συνεχίζουμε…”.

Η Μούλη πιστεύει ότι αυτή η παρουσία στον τελικό θα βοηθήσει ψυχολογικά την Αναγέννηση στην προσπάθεια που θα κάνει στα playoffsτου πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών. “Σίγουρα… Το ότι φτάσαμε στον τελικό, το  ότι δείξαμε τόσο ανταγωνιστικές, μας δίνει μεγάλη δύναμη για τη συνέχεια. Θα πρέπει να γίνουμε ακόμη πιο ανταγωνιστικές στη συνέχεια και να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω”.