Με μεγάλη συμμετοχή η εκπαιδευτική ημερίδα προπονητών στην Κρήτη (pics)

Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε η Εκπαιδευτική Ημερίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης με θέμα «Ανάλυση του Προγράμματος Ανάπτυξης της ΕΟΚ, οι στόχοι και η προπονητική του υποστήριξη» στο Ηράκλειο Κρήτης την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου.

Συνολικά 73 προπονητές από όλη την Κρήτη ενημερώθηκαν μέσω του Προγράμματος Ανάπτυξης για τις προπονητικές κατευθύνσεις προς το σύγχρονο Μπάσκετ, τις ιδιαιτερότητες κάθε ηλικιακής ομάδας και την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία της ΕΟΚ.

Την ημερίδα άνοιξε ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Κ. Ευάγγελος Λιόλιος και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν αναλυτικές παρουσιάσεις από τους Κώστα Μίσσα, Νίκο Σταυρόπουλο και Κώστα Τσαρτσαρή. Το “παρών” έδωσε και ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος ταξίδεψε στην Κρήτη στο πλαίσιο του αγώνα της Εθνικής Ανδρών με τη Λετονία, μίλησε με τους προπονητές, αλλά και με παιδιά στο Νέο ΚΓ Ηρακλείου “Δύο Αοράκια” και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Ευχαριστούμε θερμά την Ένωση της Κρήτης (ΕΚΑΣΚ) για τη συνεργασία και την υποστήριξη της διοργάνωσης.

Η συγκεκριμένη ήταν η πρώτη από μια σειρά ανάλογων εκδηλώσεων που θα πραγματοποιήσει η ΕΟΚ. Οι εκπαιδευτικές ημερίδες χωρίζονται σε τέσσερις φάσεις με ξεχωριστά χαρακτηριστικά η καθεμία και θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση σχετικά από την ΕΟΚ.