Μ. Παπαμακάριος: «Στο Παγκρήτιο θα υπάρχουν και διεθνείς παίκτες»

Αισιόδοξος ότι το τουρνουά 3Χ3 στο Ηράκλειο της Κρήτης θα σημαδευτεί και εφέτος με μεγάλη επιτυχία, παρουσιάστηκε ο πρόε δρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών Μανώλης Παπαμακάριος. Η διοργάνωση θα γίνει σε συνεργασία του ΠΣΑΚ με την ΕΟΚ υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Επίσης, αποκάλυψε, ότι στις 28 και 29 στο Παγκρήτιο Στάδιο, ανάμεσα στα μεγάλα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ, θα βρίσκονται και διεθνείς καλαθοσφαιριστές.

«Είναι μεγάλη μας χαρά, που για μία ακόμη χρονιά, θα βρεθούμε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Τα τουρνουά 3Χ3 έχουν γίνει θεσμός και οι Κρητικοί έχουν αγκαλιάσει το μπάσκετ. Την προηγούμενη χρονιά, ο αριθμός των συμμετοχών, ήταν τετραψήφιος. Ευελπιστώ, ο αριθμός εφέτος να είναι ακόμη μεγαλύτερος και γι’ αυτό λοιπόν, καλώ όλα τα παιδιά, να έρθουν, να παίξουν μαζί μας και να διασκεδάσουμε. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος, στο τουρνουά, θα βρίσκονται μεγάλα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ, ανάμεσα στα οποία και διεθνείς παίκτες. Καλώ και τον κόσμο να έρθει να παρακολουθήσει το τουρνουά και μαζί να ρίξουμε ‘Τάπα στη βία και στον ρατσισμό’. Να αποδείξουμε και πάλι, ότι το μπάσκετ είναι απλά ένα παιχνίδι», δήλωσε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών Μανώλης Παπαμακάριος.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στο τουρνουά, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο www.3on3streetball.gr.