Συνέντευξη Τύπου Final Four Κυπέλλου Γυναικών

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ε.Ο.Κ. συνέντευξη Τύπου ενόψει του Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών, που θα διεξαχθεί στο 3ο ΔΚΓ Άνω Λιοσίων το Σαββατοκύριακο 7-8 Μαρτίου 1009.

Ανδρέας Μιαούλης (Πρόεδρος Ε.Ο.Κ.): «Θέλω να κάνω μια ευχή. Να γίνει μια ωραία διοργάνωση και όλα τα παιχνίδια να έχουν υψηλό ενδιαφέρον. Να γίνουν οι αγώνες σε κλίμα αθλητικό και να μην έχουμε φαινόμενα βίας, όπως έχουμε συναντήσει σε άλλους χώρους. Είσαστε οι καλύτερες ομάδες και προσδοκούμε από εσάς να επιδείξετε την καλύτερη αγωνιστική εικόνα που μπορείτε να παρουσιάσετε».

Μιχάλης Βιντζηλαίος (Β΄ Αντιπρόεδρος Ε.Ο.Κ.): «Θέλω να συγχαρώ τις τέσσερις ομάδες που έφτασαν έως εδώ. Πιστεύω θα είναι μια καλή διοργάνωση, όπως ήταν και όλες οι προηγούμενες. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμο Άνω Λιοσίων και την Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού κα Πλαβούκου, τον Χρ. Παππού που είναι ψυχή του αθλητισμού στα Λιόσια καθώς και τον Δήμαρχο Χρ. Παππού για την φιλοξενία. Και στο παρελθόν είχαμε συνεργαστεί σε διοργάνωση Final Four και πιστεύω και μελλοντικά θα έχουμε παρόμοιες συνεργασίες».   

Μαρία Πλαβούκου (Πρόεδρος Αθλητικού Οργανισμού Άνω Λιοσίων): «Από την πλευρά του Αθλητικού Κέντρου πιστεύω ότι θα είναι όλα έτοιμα. Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε πάντα δίπλα σε κάθε διοργάνωση μπάσκετ. Έχω την εμπειρία του να είσαι προπονήτρια και αθλήτρια και καταλαβαίνω την αγωνία. Θέλω να ευχαριστήσω τον Χρ. Παππού για την διάθεση του Αθλητικού Κέντρου και να τονίσω ότι πράγματι είναι η ψυχή του αθλητισμού στην περιοχή μας».

Βασίλης Ξενάριος (Προπονητής ΑΚΟ Άρης Χολαργού): «Όπως όλοι ξέρουμε η ομάδα μας αποτελείται από νεανίδες. Είναι μια εμπειρία πρωτόγνωρη για εμάς, καθώς οι αθλήτριές μας δεν έχουν αγωνιστεί σε τέτοιο επίπεδο. Θα προσπαθήσουμε να αφήσουμε θετικές εντυπώσεις».
Αντώνης Μπουμπούς (Προπονητής ΑΟ Π. Φαλήρου): «Πέρσι συμμετείχαμε και πάλι στο Final Four και το χαρήκαμε. Έτσι και φέτος είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την συμμετοχή μας. Εμείς θα παίξουμε για να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και καλή αγωνιστική παρουσία».

Αντώνης Μπουμπούς (Προπονητής Α.Ο. Π. Φαλήρου): «Πέρσι συμμετείχαμε και πάλι στο
Final Four και το χαρήκαμε. Έτσι και φέτος είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την συμμετοχή μας στην διοργάνωση. Στόχος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Κυπέλλου. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή επιτυχία».

Αλέκος Δάγλας (Προπονητής ΑΕ Εσπερίδες): «Καταρχήν θέλω να συγχαρώ την ομάδα των Εσπερίδων που για 4η φορά δίνουν το παρών σε ένα Final Four. Θέλω να ευχηθώ να διεξαχθούν τέσσερις καλοί αγώνες. Πιστεύω ότι πλέον έχουμε μια παράδοση σε αυτό τον θεσμό. Η ομάδα μας έχει στεφθεί κυπελλούχος τις τρεις προηγούμενες φορές και πιστεύω να γράψει ιστορία αν καταφέρει να πάρει τέταρτη συνεχόμενη φορά το Κύπελλο. Όλες οι ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες. Εμείς θέλουμε να κάνουμε δύο σπουδαία παιχνίδια. Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Εύχομαι να έχουμε μια καλή διοργάνωση και καλό τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες».

Δημήτρης Μαλλιαρός (Βοηθός προπονητή ΑΟ Παναθηναϊκός): «Έχουμε κάνει μια μεγάλη προσπάθεια. Ο στόχος μας είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και να βγει ότι καλύτερο για το γυναικείο μπάσκετ από αυτό το Final Four».

Ειρήνη Μυρσιάδη (αθλήτρια ΑΚΟ Άρης Χολαργού): «Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να πάρουμε εμπειρίες για να βελτιωθούμε και ίσως στο μέλλον να παίξουμε ξανά σε κάποια μεγάλη διοργάνωση».

Κατερίνα Σωτηρίου (αθλήτρια ΑΕ Εσπερίδες): «Έχουμε τη ευκαιρία να συμμετέχουμε στο Final Four. Ήταν κάτι που το θέλαμε πάρα πολύ. Έχουμε πολύ καλή ψυχολογία και διάθεση. Θέλουμε να γίνει μια πολύ καλή διοργάνωση και σε αυτό βοηθάει και η αγωνιστική απόδοση. Εμείς θα έχουμε ένα δύσκολο αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ενώ το Φάληρο θα έχει όπως όλα δείχνουν ένα εύκολο απόγευμα, απέναντι στον Χολαργό. Θα παλέψουμε για να κατακτήσουμε ακόμα ένα Κύπελλο».

Δήμητρα Χαβαλέ (αθλήτρια ΑΟ Π. Φαλήρου): «Είναι μια πολύ σημαντική διοργάνωση. Το Κύπελλο είναι ένας από τους στόχους που είχαμε βάλει. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον Χολαργό και πιστεύω ότι θα κερδίσουμε. Θα τα δώσουμε όλα στον τελικό για να πάρουμε το Κύπελλο».

Νένα Νικολαΐδου (αθλήτρια ΑΟ Παναθηναϊκός): «Είναι μια γιορτή για το γυναικείο μπάσκετ. Πιστεύω θα γίνει μια πολύ καλή διοργάνωση για να διαφημιστεί το γυναικείο μπάσκετ. Πιστεύω ότι θα πρέπει να υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη για να διαφημίσουμε αυτό το οποίο κάνουμε. Έχουμε να παίξουμε δύο τελικούς. Πρέπει να κερδίσουμε τις Εσπερίδες για να υπάρξει συνέχεια για εμάς. Είμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο με νέο προπονητή. Ο στόχος μας είναι να πάρουμε αυτό το Κύπελλο. Να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και χωρίς έκτροπα να χαρούμε αυτούς τους αγώνες».