Μίλερ: «Πολύ δύσκολο το ματς με την Ελλάδα»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των ΗΠΑ, Σον Μίλερ, μίλησε για τον αποψινό ημιτελικό με την Ελλάδα (20:30) στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων του Ηρακλείου. 
 
«Θα είναι πραγματικά ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Αντιμετωπίσαμε την Ελλάδα σε ένα φιλικό, όταν πρωτοήρθαμε στο Ηράκλειο. Είχαν το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά στην τελευταία περίοδο περάσαμε μπροστά και νικήσαμε. Πιστεύω πως τώρα είμαστε καλύτερη ομάδα από τότε, αλλά αυτό ισχύει και για την ελληνική ομάδα. Θα παίξουμε σε ένα κατάμεστο γήπεδο και θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε κι αυτή την ατμόσφαιρα. Θα είναι πολύ ωραία, μια σπουδαία πρόκληση για την ομάδα μου», δήλωσε ο Αμερικανός προπονητής. 
 
Από πλευράς παικτών, ο φόργουορντ Τζέισον Τέιτουμ είπε: «Θεωρώ πως τα έχουμε πάει καλά μέχρι τώρα και βρισκόμαστε ακριβώς εκεί που θέλαμε. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με την Ελλάδα. Έχουμε μεγάλο κίνητρο και θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη για να περάσουμε στα ημιτελικά. Μας αρέσει να παίζουμε σε γεμάτο γήπεδο. Σίγουρα ο κόσμος θα στηρίζει την Ελλάδα, αλλά αυτό δεν θα μας αποπροσανατολίσει από τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την πρόκριση».