Εθνική Γυναικών: Ανεβάζει ρυθμούς

 

Η Εθνική Γυναικών μπαίνει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της ανεβάζοντας ρυθμούς και ο ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Κεραμιδάς, βλέπει να μειώνονται οι απουσίες. Ουσιαστικά η περίπτωση της Εβίνα Μάλτση είναι ο μοναδικός του πονοκέφαλος.

Η αρχηγός της Εθνικής Γυναικών εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ένα διάστρεμμα στο δεξί της πόδι και συνεχίζει εντατικό πρόγραμμα αποθεραπείας με στόχο να προλάβει την αναμέτρηση του Σαββάτου με την Βουλγαρία. Οι Όλγα Χατζηνικολάου και Στέλλα Καλτσίδου ακολούθησαν σήμερα συντηρητικό πρόγραμμα προπονήσεων. Τέλος για την  Αφροδίτη Κοσμά προτιμήθηκε να μείνει εκτός προπόνησης αφού ένοιωθε εξασθενημένη από την ίωση που την ταλαιπωρεί.

Η Ιωάννα Δίελα που επέστρεψε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετά από τέσσερα χρόνια τόνισε: « Για μένα είναι μεγάλη τιμή αυτή η κλήση στην Εθνική Ομάδα» και συμπλήρωσε: «Καταρχήν είναι σημαντικό να ξεπεράσουν οι συναθλήτριες μου τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν. Κόντρα στην Βουλγαρία θα κάνουμε τα πάντα για την νίκη. Την χρειαζόμαστε για να προκριθούμε. Με την Ρωσία θα ασχοληθούμε μετά από τον αγώνα του Σαββάτου.»

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Κεραμιδάς, θ’ ανακοινώσει αύριο το βράδυ, μετά την προπόνηση, την αποστολή που θα ταξιδέψει, την Πέμπτη, για την Χαλκίδα.