Εκπαιδευτική ημερίδα στη Ρόδο

Ηράκλειο, Κοζάνη και τώρα Ρόδος. Οι εκπαιδευτικές ημερίδες που απευθύνονται σε προπονητές συνεχίζονται και αυτή τη φορά είναι η σειρά των Δωδεκανήσων, με αφορμή τους αγώνες που θα δώσει η Εθνική Γυναικών για την προκριματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2023.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αναμετρηθεί στις 24 Νοεμβρίου με την Εσθονία και στις 27 Νοεμβρίου με την Μεγάλη Βρετανία, διεκδικώντας τις δύο νίκες που θα τη φέρουν αγκαλιά με το στόχο της πρόκρισης. Η ΕΟΚ, έχοντας ως στόχο την ενημέρωση των εν ενεργεία προπονητών, αλλά και την εκπαίδευση νέων, η Ε.Ο.Κ, με τις κατευθύνσεις της, μέσω του Προγράμματος Ανάπτυξης, συνεχίζει το πλάνο με τις εκπαιδευτικές ημερίδες στη Ρόδο.

Οι εκπαιδευτικές αυτές ημερίδες χωρίζονται σε τέσσερις φάσεις. Η πρώτη φάση του προγράμματος με θέμα «Ανάλυση του Προγράμματος Ανάπτυξης της ΕΟΚ, οι στόχοι και η προπονητική του υποστήριξη»  θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 14:30 με 17:30 στο αμφιθέατρο του Ιδιωτικού Σχολείου Ροδίων Παιδεία (Ηλία Βενένη, Ρόδος).  

Κύριοι ομιλητές στην Ημερίδα θα είναι οι Κώστας Μίσσας, Κώστας Τσαρτσαρής και Βαγγέλης Ζιάγκος.   

Συνημμένα θα βρείτε την πρόσκληση στην Ημερίδα και παρακάτω μπορείτε να βρείτε το σύνδεσμο εγγραφής: https://form.jotform.com/dsverk/imeridarhodes24112022