Εκδήλωση στην Σπάρτη

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, κ.Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, κ. Παναγιώτης Τσαγκρώνης, ο Ταμίας κ. Δημήτρης Μπασούρης και ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης της Ε.Ο.Κ., κ. Κώστας Πολίτης, έδωσαν το παρών στην Γιορτή Μπάσκετ της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., που πραγματοποιήθηκε τoΣάββατο 11 Οκτωβρίου 2014 στoΠνευματικό Κέντρο του Δήμου Σπάρτης.

Η εκδήλωση περιελάμβανε 1ον ) Απονομή Τιμητικών διακρίσεων σε πρόσωπα που με την αγάπη και προσφορά τους τιμούν το αθλητικό κίνημα και την Καλαθοσφαίριση, καθώς και αθλητές, προπονητές, παράγοντες. 2ον)  Απονομές επάθλων στα σωματεία που πρώτευσαν κατά κατηγορία, την αγωνιστική περίοδο 2013-2014, και 3ον) Τις Κληρώσεις των Πρωταθλημάτων Α΄ – Β΄ Κατηγορίας Ανδρών & Γυναικών, αγωνιστικής περιόδου 2014-2015.

Την εκδήλωση προλόγισε το μέλος του Δ.Σ., κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος, κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014,  καθώς και τους στόχους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Χαιρετισμό απηύθυναν, ο Πρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., κ. Γιάννης Κουτραφούρης, ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Ευάγγελος Βαλλιώτης, ο Υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Ιωάννης Ανδριανός, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας κ. Παναγιώτης Καρράς, οι Βουλευτές Λακωνίας κ. Αθανάσιος Δαβάκης & κ. Βεβρωνία Πατριανάκου,  και ο εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Μονεμβασίας & Σπάρτης κ.κ. Ευστάθιου, Πρωτοπρεσβύτερος Πατέρας Αθανάσιος Σπηλιώτης.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν οι κ.κ. 1) Γεώργιος Μαρουδάς, Υποδιοικητής Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας, με θέμα ΄΄ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΒΙΑΣ στους ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ΄΄ και 2) Γεώργιος Βασιλακόπουλος, Πρόεδρος της Ε.Ο.Κ. & επίτιμος Πρόεδρος της FIBAEUROPE,  με θέμα ΄΄Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ΄΄.

 

Τιμητικές διακρίσεις απονεμήθηκαν:

      1)      Στον κ. Γεώργιο Βασιλακόπουλο, Πρόεδρο της Ε.Ο.Κ.

2)      Στον κ. Ιωάννη Ανδριανό, Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού.

3)      Στον κ. Γεώργιο Μαρουδά, Αστυνομικό Διευθυντή, Υποδιοικητή Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας.

4)      Στους Διεθνής Αθλητές κ.κ.  Γ. Σουρλή, Π. Τζανετάκο & Γ. Διαμαντάκο