Κλήρωση ημιτελικών Φάιναλ Φορ Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο η κλήρωση των ημιτελικών του Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Γυναικών που θα διεξαχθεί στην Κω το

διάστημα 15-16/3/2014. Στη διαδικασία την Ομοσπονδία εκπροσώπησαν ο Γενικός Γραμματέας Παναγιώτης Τσαγκρώνης, ο Β΄ Αντιπρόεδρος Αριστείδης Γολέμης, ο Ταμίας Δημήτρης Μπασούρης και το μέλος του δ.σ. Γιάννης Αλεξόπουλος.
Αρχικά μίλησε ο κ. Αριστείδης Γολέμης τονίζοντας: «Είχαμε μεγάλη επιτυχία στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών και ευελπιστούμε και σε κάτι ανάλογο στη διοργάνωση που θα γίνει στην Κω. Ήταν μεγάλη επιθυμία από πέρσι του Δήμου της Κω να αναλάβει τη διοργάνωση και είναι μεγάλη χαρά μας που θα γίνει σε αυτό το φιλόξενο νησί που έχει αγκαλιάσει το μπάσκετ. Οι ομάδες θα έχουν την συμπαράσταση των φιλάθλων τους και θα γίνει προσπάθεια για τηλεοπτική κάλυψη, καθώς θέλουμε την προβολή του αθλήματος».
Από τη πλευρά του ο γ.γ. Παναγιώτης Τσαγκρώνης επεσήμανε: «Εύχομαι οι αγώνες να πραγματοποιηθούν μέσα σε μια καλή ατμόσφαιρα. Πολιτική της Ομοσπονδίας είναι να ενισχύσει την περιφέρεια και να έρθουν παιδιά στο γήπεδο. Αυτός είναι ο στόχος μας άλλωστε. Του χρόνου θα επιδιώξουμε η διοργάνωση να φιλοξενηθεί σε άλλη περιφέρεια. Εύχομαι κυπελλούχος να αναδειχθεί ο καλύτερος και πιο τυχερός».
Ο εκπρόσωπος του Δήμου Κω Γιάννης Φραγκούλης τόνισε: «Ευχαριστούμε την ΕΟΚ για την τιμή. Θέλουμε να γίνει μία γιορτή στο νησί μας. Για εμάς είναι κάτι το πρωτόγνωρο».
Ακολούθησε η διαδικασία της κλήρωσης. Τα ζευγάρια των ημιτελικών είναι τα εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΓΣ Ίκαρος Καλλιθέας – ΑΕ Σουρμένων Ελληνικό
ΑΣ Κώων Ιπποκράτης – Παναθηναϊκός ΑΟ

ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ
Μικρός τελικός
Τελικός

*Οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων θα καθοριστούν τις επόμενες ημέρες.