Αποφάσεις Αθλητικού Δικαστή

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΟΚ, συνεδρίασε στο ΟΑΚΑ και επέβαλλε τις εξής ποινές:
Δύο αγωνιστι κές κεκλεισμένων των θυρών στον ΓΣ Αμαρουσίου για τον αγώνα με τον Εθνικό ΟΦΠΦ (16/3/2014, ΚΓ Αγ. Θωμά, Β Εθνική Κατηγορία Ανδρών) γιατί α) 38 μετά την έναρξη του Α Δεκαλέπτου ο αγώνας διεκόπη για 5 λεπτά, ώστε να καθαριστεί η ατμόσφαιρα από τον καπνό ενός καπνογόνου το οποίο άναψαν οι φίλαθλοι του εγκαλουμένου σωματείου και β) 131 πριν τη λήξη του αγώνα δύο μεμονωμένοι φίλαθλοι του εγκαλουμένου σωματείου εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν λεκτικά προς τους διαιτητές.
Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον ΑΣ Άργος Ορεστικό για τον αγώνα με τον ΑΣ Ηρακλή Κοζάνης (16/3/2014, γήπ. Άργους Ορεστ., Β Εθνική Κατηγορία Ανδρών), γιατί μετά τη λήξη του παιχνιδιού και κατά την έξοδο των διαιτητών από το γήπεδο 10 φίλαθλοι του εγκαλουμένου σωματείου ακολούθησαν τους τελευταίους και εξύβρισαν τον διαιτητή Κωνσταντίνο Λαζαρίδη, ενώ περαιτέρω ένας εξ αυτών έφτυσε τον ίδιο διαιτητή.
Τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών στον ΑΟ Νήαρ Ηστ για τον αγώνα με τον ΓΣ Περιστερίου (16/3/2014, ΚΓ Νήαρ Ηστ, Β Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών) γιατί 1) φίλαθλοι του εγκαλουμένου σωματείου καθ όλη τη διάρκεια και λίγο πριν την έναρξη του αγώνα φώναζαν υβριστικά συνθήματα κατά της β ομάδος και ιδιαίτερα κατά του γυμναστή Παναγάκη, 2) ερρίφθησαν τρία καπνογόνα στην εξέδρα των φιλάθλων α)ένα πριν την έναρξη του αγώνα, β) ένα στο 6 του γ δεκαλέπτου και γ) ένα στο 503 του γ δεκαλέπτου, οπότε και έγινε διακοπή από τους διαιτητές για να καθαρίσει η ατμόσφαιρα και τέλος 3) στο 232 της γ περιόδου έσκασε μία κροτίδα και οι διαιτητές έκαναν επίσημη σύσταση για εκκένωση της κερκίδας.
Ποινή απαγόρευσης εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο στον Δημήτριο Χρηστίδη, πρόεδρο του αθλητικού σωματείου Ερμής ΜΑΣ Λαγκαδά για τον αγώνα με ον ΟΦΗ (15/3/2014, Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών), για εξύβριση του διαιτητή Παναγιώτη Γερακίνη και για αποβολή του από τον αγώνα.