Ανακοίνωση Επιτροπής Πρωταθλημάτων

 

Ένας αγώνας κατάταξης θα πραγματοποιηθεί για την Α2 Γυναικών, καθώς ο Άρης Πετρούπολης δήλωσε αδυναμία συμμετοχής. Αναλυτικά:

Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με το άρθρο 12– παρ. Γ της Ειδικής Προκήρυξης Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών 2014 – 2015, θα έπρεπε να γίνουν αγώνεςς κατάταξης μεταξύ των Σωματείων ΑΣ Τιτάνες Δράμας – ΑΟ Άρης Πετρούπολης, που κατέλαβαν την 2η θέση στους δύο (2) Ομίλους της Κατηγορίας αυτής, καθώς επίσης και μεταξύ των Σωματείων ΚΑΟ Μελισσίων – Ολύμπια ΓΣ Λάρισας που κατέλαβαν την 3η  θέση στους δύο (2) Ομίλους της Κατηγορίας αυτής, για τον καθορισμό της σειράς προτεραιότητας προς κάλυψη τυχόν κενής θέσης στην Α1΄Εθνική Κατηγορία Γυναικών της αγωνιστικής περιόδου 2015 – 2016.

Μετά από δήλωση αδυναμίας συμμετοχής του Σωματείου ΑΟ Άρης Πετρούπολης, ο αγώνας κατάταξης μεταξύ των σωματείων ΑΣ Τιτάνες Δράμας – ΑΟ Άρης Πετρούπολης της 26/04 ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΑΣ Τιτάνες Δράμας με σκορ 20 – 0.

Ο αγώνας κατάταξης των Σωματείων που κατέλαβαν την 3η θέση στους δύο Ομίλους της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών μεταξύ των Σωματείων ΚΑΟ Μελισσίων – Ολύμπια ΓΣ Λάρισας θα διεξαχθεί στις 26/04 και ώρα 15.00 στο Κλειστό γυμναστήριο «Χαλκιοπούλειο», στη Λαμία.

Η τέλεση του παραπάνω αγώνα εγκρίνεται από το ΔΣ της ΕΟΚ σύμφωνα με το άρθρο 22, παρ. 9 του Ν. 4049/23.02.12.