Αυξάνονται οι συμμετοχές για τα 3Χ3

Έντονο είναι το ενδιαφέρον που παρουσιάζουν τα τουρνουά 3Χ3 σε Ελευσίνα (21 & 22 Ιουνίου) και Ηράκλειο Κρήτης (28 &a mp; 29 Ιουνίου), αφού πολλοί είναι οι φίλοι του μπάσκετ, που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή, θέλοντας να παίξουν με τα μεγάλα αστέρια.
Τα τουρνουά συνδιοργανώνουν, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου Κρήτης, τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ, το Δήμο Ελευσίνας και τον ΠΑΚΠΠΑ, ενώ γίνονται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
‘’Είναι μία καλή ευκαιρία να δει ο κόσμος μπάσκετ και παίκτες, που δεν μπορεί να δει κάθε μέρα. Τα 3Χ3 έχουν γίνει πλέον θεσμός και κόσμος δείχνει να ανταποκρίνεται. Αυτό είναι ενθαρρυντικό και ευχάριστο. Περιμένουμε τον κόσμο, να μας τιμήσει με την παρουσία του. Από την πλευρά μας, θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, για να το απολαύσουν όλοι‘’, δήλωσε ο 24χρονος φόργουορντ του Πανιωνίου Χρήστος Σαλούστρος.
Οι εγγραφές συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στο τουρνουά, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, στο www.3on3streetball.gr