Εφήβων: Ελλάδα-Βουλγαρία 75-66

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τα φιλικά παιχνίδια με την αντίστοιχη ομάδα της Βουλγαρίας, η Εθνική εφήβων που επικράτ ησε με 75-66 στον τελευταίο αγώνα που διεξήχθη στην Ιωνία Θεσσαλονίκης. Για άλλη μια φορά οι διεθνείς ήταν πολύ καλοί στην τελευταία περίοδο, όταν και πήραν την διαφορά με την οποία τελείωσε το παιχνίδι.
Δεκάλεπτα: 16-13, 35-37, 54-52, 75-66
Διαιτητές: Τζίμα-Κοϊμτζόγλου
ΕΛΛΑΔΑ(Βλασσόπουλος): Μποχωρίδης 13(3τρ, 6ρ), Γόντικας, Καραμολέγκος 6(3ασ), Καλογιαννίδης 3(1), Μήτσιαλος 13(10ρ), Πιεβαλίτσα 4, Αγραβάνης 13(1τρ, 7ρ, 3κλ), Τσόντζος 8, Καμπερίδης 9, Διαμαντάκος, Φακοπουλίδης 2, Νικολακόπουλος 4.
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ(Ντέλεβ): Γκαλάμποβ 8, Λεπιτσέβ, Μιχαήλοβ 11(3), Δημητρόβ, Στογιάνοβ 11(2), Καραμφίλοβ 14(1), Μίνκοβ 16, Βούτεβ 3, Γιάνκοβ, Χρίστοβ 3.

Βλασσόπουλος: «Καλύτεροι μέρα με τη μέρα»

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Βλασσόπουλος δήλωσε: «Συνεχίζουμε την προετοιμασία και μέρα με τη μέρα γινόμαστε καλύτεροι. Στον πρώτο αγώνα με την Βουλγαρία ήμασταν καλοί κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στον δεύτερο και τον τρίτο είχαμε μεγαλύτερη διάρκεια. Ιδιαίτερα στα τελευταία δεκάλεπτα των δύο τελευταίων αγώνων ήμασταν εξαιρετικοί στην άμυνα. Πιστεύω ότι πρέπει να βελτιωθούμε στα λάθη και την οργάνωση της επίθεσης. Εχουμε ακόμη δέκα μέρες μέχρι να πάμε για το τουρνουά στην Σερβία και θα δώσουμε βάρος στους δύο αυτούς τομείς. Ελπίζω να είμαστε έτοιμοι για το Πανευρωπαϊκό της Λιθουανίας που ξεκινά στις 9 Αυγούστου. Αυτή η ομάδα έχει ταλέντο και πιστεύω ότι με σωστή χημεία και νοοτροπία μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό».