Τουρνουά «49 Προκρίτων» στην Παραμυθιά-Νίκη για την Εθνική Νέων Ανδρών

Ολοκληρώνεται στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας το τέταρτο τουρνουά «49 Προκριτών» με αφορμή τις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για τους 49 ήρωες που εκτελεστήκαν στη Παραμυθιά από τους Γερμανούς κατακτητές με την συνεργασία των Τσάμηδων. Το τουρνουά διοργανώνεται από τον Δήμο Σουλίου σε συνεργασία με την ΚΑΕ Παραμυθιάς. Στον αγώνα μεταξύ των δύο Εθνικών ομάδων που διεξήχθη το μεσημέρι η Εθνική Νέων Ανδρών επικράτησε της Εθνικής Εφήβων με 61-56. Η Δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραϊμη-Μπότση ανέφερε ότι ο Δήμος προσφέρεται να διοργανώνει σε μόνιμη βάση σε συνεργασία με την ΕΟΚ, διεθνές τουρνουά εφήβων την άνοιξη κάθε χρόνου.
Δεκάλεπτα: 15-13, 23-30, 46-42, 61-56
Διαιτητές: Τσώνος-Μαντήλας
ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ(Μίσσας): Παναγιωταράς 8, Τσαλκιτζής 4, Μαυρογιάννης 10, Δερμιτζάκης 8, Βλάχος, Δεληγιώργης, Μελισσαράτος 10, Λαρετζάκης 19(2), Μανταλβάνος 2.
ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ(Βλασσόπουλος): Σπυριδωνίδης 6, Αγγέλου 4, Σιόλογκας 6, Σπυρόπουλος 8(2), Φιλιππάκος 3(1), Σλαφτσάκης 10(1), Μήτσιαλος 10, Πιεβαλίτσα 5, Διαμαντάκος, Καραμπέκης, Αναγνωστόπουλος, Βαρνάβας 4.

Μίσσας: «Αψογη διοργάνωση και φιλοξενία»

Μετά το τέλος του αγώνα ο Κώστας Μίσσας τόνισε: «Τηρήσαμε την υπόσχεση που είχαμε δώσει στον Δήμο Σουλίου και στους παράγοντες της τοπικής ομάδας, να συμμετάσχουμε στους αγώνες. Θέλω να τους ευχαριστήσω και δημόσια για την άψογη φιλοξενία και διοργάνωση του τουρνουά. Παρουσιαστήκαμε με δύο ομάδες οι οποίες είχαν πολλές απουσίες, καθώς αρκετοί παίκτες δεν μπόρεσαν να δώσουν το παρών λόγω υποχρεώσεων με τις ομάδες τους».