Τουρνουά 3Χ3: Γαργαλιάνοι και Πυλαία

Στους Γαργαλιάνους και την Πυλαία φιλοξενήθηκε το τουρνουά 3Χ3 της ΕΟΚ το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Οκτωβρίου.

Στους Γαργαλιάνους πήραν μέρος στο τουρνουά 144 παιδιά (128 αγόρια και 16 κορίτσια). Νικητές στο διαγωνισμό Ελευθερων Βολών Champion ήταν ο Παναγιώτης Νικολακόπουλος (Δημοτικό) και ο Αχιλλέας Καρυδομάτης (Γυμνάσιο-Λύκειο). Νικητές στον διαγωνισμό τριών πόντων ήταν ο Παναγιώτης Λακρίτης (Δημοτικό) και ο Βασίλης Τάλεφ (Γυμνάσιο-Λύκειο).

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν ο Ανδρέας Μαθιουδάκης πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας, ο Γιάννης Κατσούλας Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Τριφυλίας, ο Σπύρος Ψυχογιός Περιφερειακός προπονητής, η Γαρυφαλιά Τεριζάκη Κρεκούκια πρόεδρος του 1ου Νηπιαγωγείου Γαργαλιάνων, ο Θεμιστοκλής Ρούσσης πρόεδρος του ΓΣ Γαργαλιάνων, ο Γιώργος Μελάς, πρόεδρος του ΑΣ Τριφυλίας, ο Βασίλης Αγγελόπουλος πρόεδρος του Τέλου Άγρα Γαργαλιάνων, ο Ζαχαρίας Κανελλόπουλος πρόεδρος του φορέα Αθλητισμού Δήμου Τριφυλίας, ο Γιώργος Αρβανίτης, πρόεδρος του ΝΟ Πύλου, οι οποίοι έκαναν και τις απονομές στις νικήτριες ομάδες και στους νικητές των διαγωνισμών.

Στην Πυλαία

Στην Πυλαία πήραν μέρος 128 παιδιά (96 αγόρια και 32 κορίτσια). Στις Ελεύθερες Βολές Champion νικητής ήταν ο Γιώργος Καρκαλέτσης και στο διαγωνισμό τριών πόντων ο Μιχάλης Ιωαννίδης.  Το «παρών» έδωσε ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ και μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, Σάββας Λόρτος,

Η CHAMPION, η SPALDING και η AVIS, συμπαραστάτες στην προσπάθεια της ΕΟΚ για την ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, επιβραβεύουν τα παιδιά τόσο για τη συμμετοχή, όσο και για τις νίκες τους, στους διαγωνισμούς που διεξάγονται.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο (18-19/10) το τουρνουά 3Χ3 θα φιλοξενηθεί στην Πύλο & στην Πεντάπολη.

*Φωτογραφίες από το τουρνουά 3Χ3 στους Γαργαλιάνους μπορείτε να βρείτε στο https://www.facebook.com/media/set/?set=a.557536941043030.1073741951.216930155103712&type=1