Τουρνουά «3 με 3» στη Σπάρτη

Η Σπάρτη φιλοξένησε το τουρνουά «3 με 3» το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Μαρτίου.
Στο τουρνουά πήραν μέρος 404 παιδιά, 36 4 αγόρια και 40 κορίτσια, τα οποία διασκέδασαν με το αγαπημένο τους άθλημα.
Νικητές του διαγωνισμού Ελευθέρων Βολών Champion αναδείχθηκαν ο Γρηγόρης Οικονομάκος (Γυμνάσιο Λύκειο) και η Παναγιώτα Αλατσά (Γυμνάσιο – Λύκειο). Στο διαγωνισμό Τριών Πόντων νικητές ήταν η Ειρήνη Τσάκα (Δημοτικό) και ο Μάριος Κοβάτσι (Γυμνάσιο – Λύκειο).
Σημαντική για τη διοργάνωση του τουρνουά ήταν η βοήθεια της ομάδας φοιτητών του τμήματος οργάνωσης και διαχείρισης αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές στους νικητές των διαγωνισμών ο Δήμαρχος Σπαρτιατών Σταύρος Αργειτάκος, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Λεωνίδας Καράντζαλης, το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, Γιάννης Κουτραφούρης, ο αντιπρόεδρος νομικού προσώπου Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Παναγιώτης Συνοδινός, ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Βακαλόπουλος και άλλοι τοπικοί παράγοντες αθλητικών σωματείων και προπονητές.
Η CHAMPION, η SPALDING και η AVIS, συμπαραστάτες στην προσπάθεια της ΕΟΚ για την ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, επιβραβεύουν τα παιδιά τόσο για τη συμμετοχή, όσο και για τις νίκες τους, στους διαγωνισμούς που διεξάγονται.
Για φωτογραφίες από το τουρνουά στη Σπάρτη μπορείτε να «κλικάρετε» στο: Τουρνουά «3 με 3» στη Σπάρτη https://www.facebook.com/media/set/?set=a.448757158587676.1073741904.216930155103712&type=1