Τουρνουά «3 με 3» σε Ν. Κίο και Αμπελόκηπους-Μενεμένη

Στη Ν. Κίο και τους Αμπελόκηπους – Μενεμένη συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο 21-22 Μαΐου το Τουρνουά «3 με 3». Συνολικά συμ μετείχαν 452 παιδιά, γεννηθέντα από το 1993 μέχρι το 2001.
 
Στη Ν. Κίο νικητές στο διαγωνισμό «Ελευθέρων Βολών Champion» αναδείχθηκαν οι Αλέξανδρος Τζάιδας και Παναγιώτης Τζάιδας, ενώ στο διαγωνισμό «Τριών Πόντων» νικητής ήταν ο Παντελής Σκόρδας.
 
Στους Αμπελόκηπους – Μενεμένη νικητής στο διαγωνισμό «Ελευθέρων Βολών Champion» αναδείχθηκε ο Γεώργιος Τσέλης, ενώ στο διαγωνισμό «Τριών Πόντων» νικητής ήταν ο Ιωάννης Πολύχρου. Στους αγώνες παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου και δημοτικοί σύμβουλοι που έκαναν και τις απονομές.
 
Είναι η 16η διαδοχική χρονιά που η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης διοργανώνει το Τουρνουά «3 με 3», παραμένοντας πιστή στην αναπτυξιακή πολιτική της, που έχει πάντα ως στόχο την προώθηση της ιδέας του αθλητισμού στις μικρές ηλικίες. Πολύτιμοι αρωγοί της προσπάθειας αυτής είναι πάντα η Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι δύο χορηγοί που κάνουν πράξη τις προσπάθειες της Ελληνικής Ομοσπονδίας. Η CHAMPION και η MOLTEN επιβραβεύουν τα παιδιά τόσο για τη συμμετοχή τους, όσο και για τις νίκες τους στους διαγωνισμούς που γίνονται.