Τουρνουά «3 με 3» σε Αγρίνιο και Χαλκηδόνα

Στο Αγρίνιο και τη Χαλκηδόνα συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο 7-8 Μαΐου το Τουρνουά «3 με 3». Συνολικά συμμετείχαν 416 παιδ ιά (376 αγόρια και 40 κορίτσια) γεννηθέντα από το 1993 μέχρι το 2001. 
 
Στο Αγρίνιο συμμετείχαν 256 παιδιά (216 αγόρια και 40 κορίτσια). Νικητές στο διαγωνισμό ελευθέρων βολών Champion ήταν οι Βασίλης Σταθόπουλος (Δημοτικό) και Απόστολος Γούναρης (Γυμνάσιο-Λύκειο). Νικητές στο διαγωνισμό τριών πόντων ήταν οι Ευαγγελία Στράτου (Δημοτικό) και Ανδρέας Κατωπόδης (Γυμνάσιο-Λύκειο). Στους αγώνες παραβρέθηκε ο Κώστας Νικάκης, μέλος του δ.σ. της ΕΟΚ και της ΕΣΚΑΒΔΕ.
 
Στη Χαλκηδόνα συμμετείχαν 160 αγόρια. Νικητής στο διαγωνισμό ελευθέρων βολών Champion ήταν ο Θέμης Νικόπουλος, ενώ στο διαγωνισμό τριών πόντων νικητής ήταν ο Χαράλαμπος Ανδρεάδης.
Παραβρέθηκαν ο Παναγιώτης Δαϊκούδης, Δήμαρχος Χαλκηδόνας, ο Αλέξανδρος Μανάκης, αντιδήμαρχος Χαλκηδόνας, ο Γιάννης Τσαλώνης, μέλος του δ.σ. της ΕΚΑΣΘ, οι οποίοι έκαναν τις απονομές στους νικητές των διαγωνισμών και στις πρωταθλήτριες ομάδες του Τουρνουά.

 
Είναι η 16η διαδοχική χρονιά που η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης διοργανώνει το Τουρνουά «3 με 3», παραμένοντας πιστή στην αναπτυξιακή πολιτική της, που έχει πάντα ως στόχο την προώθηση της ιδέας του αθλητισμού στις μικρές ηλικίες. Πολύτιμοι αρωγοί της προσπάθειας αυτής είναι πάντα η Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι δύο χορηγοί που κάνουν πράξη τις προσπάθειες της Ελληνικής Ομοσπονδίας. Η CHAMPION και η MOLTEN επιβραβεύουν τα παιδιά τόσο για τη συμμετοχή τους, όσο και για τις νίκες τους στους διαγωνισμούς που γίνονται.