Τουρνουά «3 με 3» σε Λαμία και Καλαμαριά

  Στην Λαμία και την Καλαμαριά συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Απριλίου το Τουρνουά «3 με 3». Συνολικά συμμ ετείχαν 496 παιδιά (400 αγόρια και 96 κορίτσια) γεννηθέντα από το 1993 μέχρι το 2001.
  Στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης συμμετείχαν 288 παιδιά (224 αγόρια και 64 κορίτσια). Νικητής στο διαγωνισμό ελευθέρων βολών Champion ήταν ο Αλέξανδρος Μήτκος και νικητής στο διαγωνισμό τριών πόντων ήταν ο Παναγιώτης Πούλιος.
  Παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ και μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΚ Σάββας Λόρτος, ο Δήμαρχος Καλαμαριάς Θεοδόσης Μπακογλίδης και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Νίκος Ζαχαριάδης οι οποίοι έκαναν και τις απονομές.
                                                                            ΛΑΜΙΑ
  Στην Λαμία συμμετείχαν 208 παιδιά (176 αγόρια και 32 κορίτσια). Νικητής στο διαγωνισμό ελευθέρων βολών Champion ήταν ο Αριστοτέλης Τσιώλης , ενώ στον διαγωνισμό τριών πόντων ήταν ο Απόστολος Θεοφανόπουλος.
  Παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Λαμίας κ.Μουστάκας, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κ. Σουφλέρης, ο Πρόεδρος του Ιωνικού Λαμίας κ. Διαμαντής και ο εκπρόσωπος του Αθλητικού Οργανισμού κ. Στριφτός, οι οποίοι και έκαναν τις απονομές στους νικητές των διαγωνισμών και στις πρωταθλήτριες ομάδες του Τουρνουά.
  Είναι η 16η διαδοχική χρονιά που η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης διοργανώνει το Τουρνουά «3 με 3», παραμένοντας πιστή στην αναπτυξιακή πολιτική της, που έχει πάντα ως στόχο την προώθηση της ιδέας του αθλητισμού στις μικρές ηλικίες. Πολύτιμοι αρωγοί της προσπάθειας αυτής είναι πάντα η Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι δύο χορηγοί που κάνουν πράξη τις προσπάθειες της Ελληνικής Ομοσπονδίας. Η CHAMPION και η MOLTEN επιβραβεύουν τα παιδιά τόσο για τη συμμετοχή τους, όσο και για τις νίκες τους στους διαγωνισμούς που γίνονται.