Εκατοντάδες παιδιά στο Τουρνουά «3 με 3» σε Σέρρες και Σπάρτη

Περισσότερα από χίλια παιδιά «αγκάλιασαν» το Τουρνουά «3 με 3» και το μπάσκετ, το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου 2 013.

Στις Σέρρες συμμετείχαν συνολικά 928 παιδιά (704 αγόρια και 224 κορίτσια). Νικητής του διαγωνισμού Ελευθέρων Βολών αναδείχθηκε ο Νίκος Ασλάνοβ. Στο διαγωνισμό Τριών Πόντων νικητής ήταν ο Μιχαήλ Κουτσιαντζής.

Στο Τουρνουά παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο αντιδήμαρχος Σερρών, Στέργιος Γαλάνης και η υπεύθυνη Αθλητισμού του δήμου και δημοτική σύμβουλος, Σοφία Μπιτζίδου.

Στην Σπάρτη συμμετείχαν συνολικά 220 παιδιά (204 αγόρια και 16 κορίτσια). Νικητές του διαγωνισμού Ελευθέρων Βολών αναδείχθηκαν ο Κωνσταντίνος Διαμαντάκος (Δημοτικό) και η Πέπυ Μαρίνη (Γυμνάσιο). Στους διαγωνισμούς Τριών Πόντων νικητές ήταν ο Δημήτρης Κουτράκος (Δημοτικό) και ο Νίκος Ξιαρχός (Λύκειο). Δείτε φωτογραφίες στο Facebook https://www.facebook.com/media/set/?set=a.301478689982191.1073741829.216930155103712&type=1.

Στο Τουρνουά παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο Δήμαρχος Σπαρτιατών, Σταύρος Αργειτάκος, ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού, Λεωνίδας Καράντζαλης, ο αντιοπρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, Σπύρος Παυλάκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ρήγας Παναγιώτης, Μιχάλης Βακαλόπουλος και Κώστας Τσέγκος, ο αντιπρόεδρος Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Δήμου Σπάρτης, Παναγιώτης Κυριακούλιας, ο αντιπρόεδρος Πολιτισμού και Περιβάλλοντος, Παναγιώτης Συνοδινός, ο αντιπρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας, Χρήστος Μακρής και οι προπονητές Τάσος Δαμιανός και Θεόδωρος Σφυρής.
Θα πρέπει να επισημανθεί η σημαντική βοήθεια ομάδας φοιτητών του τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Η CHAMPION, η SPALDING και η AVIS, συμπαραστάτες στην προσπάθεια της ΕΟΚ για την ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, επιβραβεύουν τα παιδιά τόσο για τη συμμετοχή, όσο και για τις νίκες τους, στους διαγωνισμούς που διεξάγονται.