Μεγάλη συμμετοχή στο «Τουρνουά 3 με 3» σε Σταυρούπολη και Μέγαρα

Εκατοντάδες παιδιά «αγκάλιασαν» το Τουρνουά «3 με 3» και το μπάσκετ, το Σαββατοκύριακο 13-14 Απριλίου 2013.
r>Στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης συμμετείχαν συνολικά 544 παιδιά (448 αγόρια και 96 κορίτσια). Νικητής του διαγωνισμού Ελευθέρων Βολών, αλλά και στον διαγωνισμό Τριών Πόντων αναδείχθηκε ο Μάριος Εμμανουηλίδης.

Στο Τουρνουά παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ και μέλος του ΔΣ ΕΟΚ Σάββας Λόρτος και ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Σταυρούπολης, Κυριάκος Τσαταλμπασίδης.

Στα Μέγαρα συμμετείχαν συνολικά 356 παιδιά (308 αγόρια και 48 κορίτσια). Νικητές του διαγωνισμού Ελευθέρων Βολών αναδείχθηκαν ο Κωνσταντίνος Καστάνης (Δημοτικό), ενώ στους διαγωνισμούς Τριών Πόντων νικητής ήταν ο Γιάννης Παπασπύρος (Γυμνάσιο – Λύκειο).

Στο Τουρνουά παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο Δήμαρχος Μεγάρων Ιωάννης Μαρινάκης, οι αντιδήμαρχοι Κλεάνθης Βαρελάς και Ελευθέριος Παπαλευθέρης, ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού Γεώργιος Σακελλαρίου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γεώργιος Στρατούλης και Γρηγόρης Σταμούλης και ο πρόεδρος ΔΕΚΕΔΗΜΕ Αθανάσιος Δρένης.

Η CHAMPION, η SPALDING και η AVIS, συμπαραστάτες στην προσπάθεια της ΕΟΚ για την ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, επιβραβεύουν τα παιδιά τόσο για τη συμμετοχή, όσο και για τις νίκες τους, στους διαγωνισμούς που διεξάγονται.