Τουρνουά «3 με 3» στην Καλλιθέα

Στην Καλλιθέα φιλοξενήθηκε με επιτυχία τα Τουρνουά «3 με 3», το Σαββατοκύριακο 24-25 Νοεμβρίου 2012.

Συμμετείχαν συνολικά 386 παιδιά (306 αγόρια και 80 κορίτσια). Νικητές του διαγωνισμού Ελευθέρων Βολών αναδείχθηκαν ο Νικόλαος τερκεσίδης (Δημοτικό) και ο Θοδωρής Κονδύλας (Γυμνάσιο – Λύκειο).
Στους διαγωνισμούς Τριών Πόντων νικητές ήταν ο Λευτέρης Ελληνάκης (Δημοτικό) και ο Γιώργος Βενιέρης (Γυμνάσιο – Λύκειο).

Στο Τουρνουά παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο Γιάννης Μαργωμένος, πρόεδρος του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης του Δήμου Καλλιθέας, ο Βαγγέλης Λυμπεράτος, μέλος ΔΣ ΕΟΚ και γγ ΕΣΚΑΝΑ, ο Θανάσης Παπαδημητρίου, Ομοσπονδιακός προπονητής ΕΟΚ, ο Γιάννης Παπαγεωργίου, γυμναστής Εθνικής Ανδρών και ο Μιχάλης Κυριακάκης, μέλος Επιτροπής Πρωταθλημάτων ΕΟΚ.

Η CHAMPION, η SPALDING και η AVIS, συμπαραστάτες στην προσπάθεια της ΕΟΚ για ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, επιβραβεύουν τα παιδιά τόσο για τη συμμετοχή, όσο και για τις νίκες τους, στους διαγωνισμούς που διεξάγονται.
Για να απολαύσετε πλούσιο υλικό (βίντεο/φωτογραφίες) από τις προσπάθειες των μικρών μας φίλων, μπείτε στην επίσημη σελίδα της ΕΟΚ στο Facebook, www.facebook.com/HellenicBasketBallFederation