Τουρνουά «3 με 3» στη Θήβα

Στη Θήβα και με πρωτοφανή συμμετοχή από τον κόσμο που αγαπά το μπάσκετ, άνοιξε το Σαββατοκύριακο 19-20 Μαρτίου η αυλαία του Τουρνουά «3 με 3» για το 2011. Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες η διοργάνωση είχε πολύ μεγάλη επιτυχία και τεράστια ανταπόκριση από το κοινό, καθώς συμμετείχαν 600 παιδιά (536 αγόρια και 64 κορίτσια) γεννηθέντα από το 1993 μέχρι το 2001. 
 
Νικητές στο διαγωνισμό ελευθέρων βολών Champion ήταν η Αναστασία Παπαγεωργίου, ο Χρίστος Ασπρομάτης (Δημοτικό) και ο Λουκάς Ράπτης (Γυμνάσιο-Λύκειο).
 
Την εκδήλωση τίμησαν με τις παρουσίες τους κι έκαναν τις απονομές ο Δήμαρχος Θήβας κ. Σπύρος Νικολάου, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κ. Δημήτρης Κουντούπης και το μέλος Δ.Σ. ΕΟΚ και Πρόεδρος της ΕΣΚΑΣΕ κ. Χάρης Μελετίου.
 
Την Κυριακή λόγω έντονης βροχόπτωσης το τουρνουά διακόπηκε.
 
Είναι η 16η διαδοχική χρονιά που η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης διοργανώνει το Τουρνουά «3 με 3», παραμένοντας πιστή στην αναπτυξιακή πολιτική της, που έχει πάντα ως στόχο την προώθηση της ιδέας του αθλητισμού στις μικρές ηλικίες. Πολύτιμοι αρωγοί της προσπάθειας αυτής είναι πάντα η Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι δύο χορηγοί που κάνουν πράξη τις προσπάθειες της Ελληνικής Ομοσπονδίας. Η CHAMPION και η MOLTEN επιβραβεύουν τα παιδιά τόσο για τη συμμετοχή τους, όσο και για τις νίκες τους στους διαγωνισμούς που γίνονται.

Το προσεχές Σαββατοκύριακο 26-27 Μαρτίου το Τουρνουά «3 με 3» θα διεξαχθεί στην Κυπαρισσία.