Τουρνουά «3 με 3» σε Αθήνα και Πυλαία

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο που πέρασε τα Τουρνουά «3 με 3» στην Αθήνα και στην Πυλαία. Στο τουρνουά συμμετείχαν συνολικά 540 παιδιά (492 αγόρια και 48 κορίτσια).
Στην Αθήνα παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές στους νικητές των διαγωνισμών και στις πρωταθλήτριες ομάδες του τουρνουά η πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού – Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων Παναγιώτα Ψαράκη και ο πρόεδρος του 3ου Δημοτικού Διαμερίσματος κ. Θεοδωρακόπουλος. Στους αγώνες που φιλοξενήθηκαν στο αθλητικό κέντρο Ρουφ συμμετείχαν παιδιά και αθλητές από τα Special Olympics. Νικητές του διαγωνισμού Ελευθέρων Βολών αναδείχθηκαν οι: Σοφία Κόλλια (Δημοτικό) και Βαλέριος Κόρετς (Γυμνάσιο-Λύκειο). Στο διαγωνισμό Τριών Πόντων νικητές αναδείχθηκαν οι: Σοφία Κόλλια (Δημοτικό) και Ένι Κότσι (Γυμνάσιο-Λύκειο). Συμμετείχαν 332 αγόρια και 48 κορίτσια.
Στην Πυλαία νικητής στο διαγωνισμό Ελευθέρων Βολών και στο διαγωνισμό Τριών Πόντων αναδείχθηκε ο Θωμάς Μέλιος. Συμμετείχαν 160 αγόρια.
Η CHAMPION, η MOLTEN και η AVIS, συμπαραστάτες στην προσπάθεια της ΕΟΚ για ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, επιβραβεύουν τα παιδιά τόσο για τη συμμετοχή, όσο και για τις νίκες τους, στους διαγωνισμούς που διεξάγονται.