Κύπελλο Γυναικών: ΑΚΟ Άρης Χολαργού – ΑΟ Π. Φαλήρου 23-93

Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των ομάδων του πρώτου ημιτελικού του 10ου Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναι κών, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση του τελικού 23-93. Η ομάδα του Χολαργού αγωνίστηκε με νεανίδες και το Π. Φάληρο επικράτησε χωρίς δυσκολία.
Διαιτητές: Μπούκας, Γολεγού
Δεκάλεπτα: 5-29, 9-49, 16-70, 23-93
ΑΚΟ Άρης Χολαργού (Ξενάριος): Μυρσιάδου 4, Αργύρη, Μαθιουδάκη 3(1), Καλογεροπούλου, Αθανασίου 7(1), Ιωάννου, Πολίτη 7, Αγγελή, Μανωλά 2, Μήλιου.
ΑΟ Π. Φαλήρου (Μπουμπούς): Τσίκουτα 2, Βλάνη 6 (2), Χάινι 4, Βολονάκη 7, Νταή 6, Αξιοπούλου 8, Χαβαλέ 17(1), Τετενέ 12, Χαρίτου 20(2), Μουρντ 11(1).

Δηλώσεις προπονητών

Βασίλης Ξενάριος (ΑΚΟ Άρης Χολαργού): «Εμείς προσπαθήσαμε να μην καταστρέψουμε το παιχνίδι. Δηλαδή δεν επιλέξαμε να πάμε σε αργό ρυθμό προκειμένου να κρατήσουμε χαμηλά το σκορ. Παίξαμε ελεύθερα, προσπαθήσαμε μα κάποια συστήματα που είχαμε δουλέψει να σκοράρουμε, ωστόσο δεν μπορούσαμε να καταφέρουμε περισσότερα. Με δεδομένη την διαφορά ηλικίας και εμπειρίας πιστεύω ότι τα κορίτσια τα πήγαν καλά. Κέρδισαν εμπειρίες και αυτό είναι σημαντικό για εμάς».

Αντώνης Μπουμπούς (ΑΟ Π. Φαλήρου): «Ήταν ένα αναμενόμενο αποτέλεσμα. Ίσως για εμάς αυτό το εύκολο παιχνίδι να μην λειτουργήσει θετικά καθώς δεν είχαμε την ευκαιρία να βρούμε ρυθμό. Ανεξάρτητα με το ποιος θα είναι ο αντίπαλός μας στον τελικό, εμείς θα προσπαθήσουμε για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Υπάρχουν κάποια μικρά προβλήματα που καλούμαστε να ξεπεράσουμε».