Νεανίδων:Διεθνές Τουρνουά στην Ιταλία

Η Εθνική ομάδα των Νεανίδων αναχωρεί σήμερα (στις 14.00) για την Ιταλία όπως θα λάβει μέρος σε διεθνές τουρνουά (9- 11 Αυγούστου) ενόψει των αγώνων του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στη Κροατία (15-25 Αυγούστου). Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Βελισσαράκος, στο Καόρλι (Βενετία) και κόντρα στις Ιταλία, Ισπανία και Ολλανδία θα έχει την ευκαιρία να ολοκληρώσει την προετοιμασία με δυνατά φιλικά παιχνίδια.
«Αυτό του τουρνουά θα μας δώσει την ευκαιρία να μοντάρουμε την ομάδα. Μέσα από τα δυνατά φιλικά θα καταφέρουμε να καταλήξουμε σε σχήματα και συστήματα.» υποστήριξε ο Γιώργος Βελισσαράκος και συμπλήρωσε: «Πέρα από τα όποια προβλήματα (σ.σ.: τραυματισμούς) εμείς θα πρέπει να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι στις 15 Αυγούστου στην πρεμιέρα του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.» και κατέληξε τονίζοντας: « Οι παίκτριες μου πρέπει να βγάλουν πάθος και δύναμη μέσα στο παρκέ…έτσι μπορούμε να φτάσουμε ψηλά.»
Η σύνθεση της Εθνικής Νεανίδων: Σταμολάμπρου, Νάστου, Χωλοπούλου, Παυλοπούλου, Κίτσιου, Φουράκη Β., Γεωργιάδη, Χριστινάκη, Γεροστεργίου, Σταμάτη, Λούκα, Καραμπάτσα .

Το πρόγραμμα του τουρνουά:
9/8
Ισπανία-Ολλανδία 19.30
Ιταλία-Ελλάδα 21.30
10/8
Ελλάδα-Ισπανία 19.30
Ιταλία-Ολλανδία 21.30
11/8
Ελλάδα-Ολλανδία 19.30
Ιταλία-Ισπανία 21.30