«Η Ελλάδα στοχεύει πάντα ψηλά»

Ο Γιόνας Καζλάουσκας εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητες της Εθνικής Ομάδας για μία ακόμη φορά, ενώ και η Εβίνα Μάλτ ση από τη δική της πλευρά οριοθέτησε τους στόχους της Εθνικής Γυναικών.
Ο Καζλάουσκας τόνισε: «Η συμμετοχή της Εθνικής Ομάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι μια νέα πρόκληση. Η Ελλάδα έχει μία πολύ δυνατή ομάδα, που πάντα στοχεύει ψηλά και έχει φιλοδοξίες. Παρακολουθώ όλους τους παίκτες και έχω στενή συνεργασία με την ομοσπονδία. Δεν είναι όμως ακόμη ώρα να ανακοινώσουμε κάτι. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες, αλλά δεν αντιμετωπίζω ιδιαίτερο πρόβλημα για το ποιοι θα κληθούν».
Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης, σέντερ της Εθνικής Ανδρών τόνισε: «Το Ευρωμπάσκετ πλησιάζει και η Εθνική ομάδα έχει πάντα ψηλούς στόχους. Είναι ένα νέο ξεκίνημα, δεδομένου ότι υπάρχει ένας καινούριος προπονητής. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Στόχος της Εθνικής είναι πάντα η πρώτη θέση».
Η Εβίνα Μάλτση, γκαρντ της Εθνικής Γυναικών δήλωσε: «Μου αρέσει πολύ η νέα φανέλα, ιδιαίτερα το γεγονός ότι έχει την ελληνική σημαία στο πλάι. Ετοιμαζόμαστε για το Ευρωμπάσκετ της Λετονίας. Θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε από την πρώτη φάση των ομίλων και θα δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε, βλέποντας κάθε αγώνα ξεχωριστά».