Παπαθεοδώρου: «Υπάρχει ακόμη δρόμος»

Η Εθνική Εφήβων ολοκλήρωσε με δύο νίκες και μία ήττα τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά της Βόνιτσας και επέστρεψε το πρωί της Δευτέρας στη βάση της μπαίνοντας στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Λετονίας (18-28 Ιουλίου). Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ηλίας Παπαθεοδώρου, έκανε έναν πρώτο απολογισμό.

«Ολοκληρώσαμε το πρώτο κομμάτι προετοιμασίας με τρία δυνατά φιλικά απέναντι σε καλές ομάδες που συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Είδαμε αρκετά πράγματα, αναγνωρίσαμε κάποιες αδυναμίες που πρέπει να διορθώσουμε και διαπιστώσαμε κάποιους τομείς του παιχνιδιού στους οποίους είμαστε καλοί», δήλωσε και πρόσθεσε:

«Ο δρόμος μέχρι την τελική φάση της διοργάνωσης είναι ακόμη μακρύς. Έχουμε μπροστά μας πέντε δυνατά φιλικά με δύο τουρνουά στην Ιταλία και τη Γαλλία, αλλά και κάποιες προπονήσεις. Μέσα από αυτά θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε, να καλύψουμε τις αδυναμίες μας και να αξιοποιήσουμε τις αρετές που έχουμε σαν ομάδα. Μετά την ξεκούραση της Δευτέρας θα επιστρέψουμε στις προπονήσεις την Τρίτη στο ΟΑΚΑ και την Τετάρτη το μεσημέρι αναχωρούμε για την Ιταλία».