Καζλάουσκας: Τιμή και πρόκληση

Ο Γιόνας Καζλάουσκας θα είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής Ανδρών. Ο Λιθουανός είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της FIBA E urope, Γιώργο Βασιλακόπουλο και τον γ.γ. της ΕΟΚ, Παναγιώτη Τσαγκρώνη σήμερα το μεσημέρι. Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και η επίσημη παρουσίαση του νέου ομοσπονδιακού προπονητή θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 13.30 στην αίθουσα Horizon του ξενοδοχείου “Divani Caravel”.
Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, δήλωσε λίγο μετά την οριστική συμφωνία: «Μια εκκρεμότητα που υπήρχε, έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προχωράμε όπως πάντα και πιστεύουμε πως το καλοκαίρι θα είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε καινούριες επιτυχίες με την Εθνική Ανδρών».
Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και τα όσα είπε ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης: «Πιστεύουμε ότι ένα θέμα που παρέμενε ανοιχτό, έκλεισε με πολύ θετικό τρόπο για την Εθνική Ομάδα και από σήμερα αρχίζει η συνεργασία μας με τον κ. Καζλάουσκας, περιμένοντας νέες επιτυχίες για την Εθνική Ανδρών».
Ο Γιόνας Καζλάουσκας, τόνισε: «Μιλήσαμε με τον κύριο Βασιλακόπουλο και τον κύριο Τσαγκρώνη και συμφωνήσαμε. Είναι τιμή για μένα και μεγάλη πρόκληση η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ελλάδας. Μια μεγάλη ομάδα που κοιτά ψηλά σε όλες τις διοργανώσεις. Η Εθνική Ελλάδας έχει εξαιρετικούς παίκτες. Αυτό που θα ήθελα τώρα να κάνω είναι να αρχίσω να βλέπω όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια. Τους ξέρω τους παίκτες, αλλά θέλω να τους ξαναδώ και να αρχίσει η δουλειά».

e-magazine.basket.gr