Εθνική Ανδρών Β΄: Επίσκεψη στην Παγκρήτια Αδελφότητα Μελβούρνης

Συγκινητικές στιγμές έζησαν τα μέλη της αποστολής της Εθνικής Ανδρών Β΄ στο κτίριο της Παγκρήτιας Αδελφότητας στη Μελβού ρνη. Οι εκπρόσωποι της ομογένειας τους υποδέχθηκαν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και σε σύντομες ομιλίες τους, τόνισαν ότι είναι περήφανοι που υποδέχονται την Εθνική ομάδα της Ελλάδας.
Ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής Κώστας Νικάκης, αναφέρθηκε στη μετανάστευση και στη νοσταλγία για την πατρίδα. «Είστε περισσότερο Έλληνες από πολλούς συμπατριώτες μας που μένουν εντός των συνόρων», είπε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι ένοιωσε ρίγη συγκίνησης όταν άκουσε στα γήπεδα τον Εθνικό μας ύμνο από Ελληνόπουλα της τρίτης γενιάς.
Στη συνέχεια έγιναν οι καθιερωμένες ανταλλαγές αναμνηστικών. Η ΕΟΚ παρέδωσε στον πρόεδρο της Αδελφότητας μια φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών, ενώ τα μέλη της Αδελφότητας τιμητική πλακέτα, τοπικά παραδοσιακά όργανα, καθώς και αναμνηστικά σε όλα τα μέλη της αποστολής. Η εκδήλωση έκλεισε με παραδοσιακούς χορούς της Κρήτης.
Η ελληνική ομάδα δίνει αύριο στις 12:00 ώρα Ελλάδας, το τελευταίο της παιχνίδι με την Εθνική Ανδρών της Αυστραλίας. Ο Κώστας Μίσσας θα έχει στη διάθεσή του τους τρεις από τους τέσσερις παίκτες που τραυματίστηκαν στη χθεσινή αναμέτρηση, τους Βεργίνη, Παπαντωνίου και Κατσίβελη, ενώ αντίθετα θα απουσιάσει ο Ευθύμης Τσακαλέρης, ο οποίος υποβάλλεται σε θεραπεία, καθώς υπέστη διάστρεμμα στον δεύτερο αγώνα με την Αυστραλία.