Ανδρών Β’: Διπλή προπόνηση και αγώνας την Κυριακή

Αρχίζουν μεθαύριο (24/6) οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Εθνικής Ανδρών Β΄ στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

Η ε λληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Εθνική Ανδρών της χώρας που φιλοξενείται στις 19:00 τοπική ώρα (12:00 ώρα Ελλάδας) στη Hisens Arena, χωρητικότητας 10.000 θεατών. Για το παιχνίδι υπάρχουν ακόμη εισιτήρια, ενώ sold out έγινε ήδη για τους δύο επόμενους αγώνες.
Οι διεθνείς προπονήθηκαν σήμερα πρωί και απόγευμα, ενώ το μεσημέρι επισκέφθηκαν το Αυστραλιανό Ελληνικό μνημείο που ανεγέρθηκε σε μνήμη των Αυστραλών και των Ελλήνων που σκοτώθηκαν στον δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο, αλλά και σε όλες τις μάχες πριν και μετά.
Την αποστολή περίμεναν εκπρόσωποι της ομογένειας, οι οποίοι μίλησαν εμφανώς συγκινημένοι από την παρουσία των Ελλήνων διεθνών. Ο αρχηγός της αποστολής Κώστας Νικάκης κατέθεσε στεφάνι εκ μέρος της ΕΟΚ στο μνημείο.
Δηλώσεις για τα παιχνίδια έκανε ο προπονητής των Αυστραλών Μπρετ Μπράουν, που αναφέρθηκε στην δυσκολία των αγώνων για την ομάδα του: «Στο αποχαιρετιστήριο τουρνουά πριν την αναχώρησή μας για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου, ήθελα έναν δυνατό αντίπαλο και αυτός είναι η ελληνική ομάδα Ανδρών Β΄. Γνωρίζω καλά τους περισσότερους παίκτες, είναι ταλαντούχοι και αναγνωρισμένης αξίας, είναι η νέα φουρνιά της Εθνικής Ανδρών».