Ελλάδα-Λιθουανία: Δηλώσεις

Ηλίας Ζούρος: «Συγχαρητήρια στη Λιθουανία, αλλά και στη δική μου ομάδα. Ο αγώνας δεν είχε σημασία, αφού και οι δύο ομάδε ς προκρίθηκαν στο προολυμπιακό τουρνουά και βρέθηκαν κοντά στην τετράδα. Το κακό για τους παίκτες της Λιθουανίας είναι πως επειδή με νίκησαν, αύριο έχουν προπόνηση (γέλια). Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν εκπληκτική. Είναι οι καλύτεροι φίλαθλοι. Εμείς δεν είχαμε σήμερα τρεις παίκτες και αγωνιστήκαμε με εννέα. Έγινε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι και η Λιθουανία άξιζε τη νίκη».

Μάικ Μπράμος: «Έγινε ένα καλό παιχνίδι, που το χάρηκε ο κόσμος. Και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη. Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθειά μας και το ματς κρίθηκε στο τέλος».

Κεστούτις Κεμζούρα: «Και οι δύο ομάδες πήραν την πρόκριση για το προολυμπιακό τουρνουά. Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν να βρούμε κίνητρο, αλλά είπαμε πως από τη στιγμή που παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας, πρέπει να τους σεβαστούμε και να παίξουμε για αυτούς και τους εαυτούς μας. Δεν ήμασταν ψυχολογικά έτοιμοι. Αντιμετωπίσαμε μία από τις καλύτερες αμυντικές ομάδες στη διοργάνωση και αξίζουν συγχαρητήρια στον κόουτς Ζούρο για τη δουλειά του. Είχαμε δυσκολίες στο να πετύχουμε πόντους, όταν δεν έμπαιναν τα μακρινά σουτ. Στο τρίτο δεκάλεπτο παίξαμε πολύ καλά και πήραμε το προβάδισμα, αλλά η Ελλάδα εκμεταλλεύτηκε κάποια λάθη μας και το παιχνίδι κρίθηκε στο τέλος. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας, ήταν φανταστικοί και μας υποστήριξαν από την αρχή μέχρι το τέλος, παρότι ήταν στενοχωρημένοι μετά τον αποκλεισμό».

Ρομπέρτας Γιαβτόκας: «Το ματς δεν ήταν σημαντικό, αλλά προσπαθήσαμε να πάρουμε τη νίκη. Στην αρχή δεν ήμασταν τόσο καλοί, αλλά στο δεύτερο μέρος αρχίσαμε να παίζουμε καλύτερα και φτάσαμε στη νίκη».