Νεάπολη και Ποτίδαια για το “Her World, Her Rules” (pics)

Το “Her World, Her Rules” φιλοξενήθηκε στη Νεάπολη και στην Ποτίδαια. Το πρόγραμμα της FIBA που φέρνει τα κορίτσια πιο κοντά στο μπάσκετ, όπως και το πρόγραμμα «Τρίποντα στα Σχολεία» που απευθύνεται σε αγόρια βρήκαν το δικό τους «σπίτι» στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης και στο Δημοτικό Σχολείο Ποτίδαιας.

Στη Νεάπολη έμαθαν και διασκέδαζαν με την… πορτοκαλί μπάλα 40 κορίτσια και 40 αγόρια. Εκπρόσωποι της ΕΟΚ ήταν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Δοξάκης Γιώργος,  Μπελούλης Κωστάς, Παπαδημητρίου Κώστας, Χαρμπαλής Θωμάς. Οι δραστηριότητες έγιναν με σεβασμό των υγειονομικών πρωτοκόλλων υπό την εποπτεία του Διευθυντή, Θολιώτη Σταύρου και της Κ.Φ.Α. Μπαλτά Σούλας.

Η Ε.Ο.Κ. ευχαριστεί τον Διευθυντή Α/θμιας εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, Φροσύνη Αθανάσιο, το Διευθυντή και τους άλλους εκπαιδευτικούς του Σχολείου για  την άψογη συνεργασία, όπως και τους προπονητές που παρέστησαν. Παράλληλα, ευχαριστεί τη Διοίκηση των Ε.Α.Κ. Θεσσαλονίκης για την παραχώρηση του Ε.Α.Κ. Νεάπολης, το προσωπικό του Ε.Α.Κ. Νεάπολης για την άψογη συνεργασία, καθώς και την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΔΟΜΑΚ) για την παρουσία στο χώρο του προγράμματος.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Στη Νέα Ποτίδαια πήραν μέρος 27 κορίτσια και 30 αγόρια. Εκπρόσωποι της ΕΟΚ ήταν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Μπιτζάνης Γιάννης, Μπελούλης Κωστάς. Οι δραστηριότητες έγιναν με σεβασμό των υγειονομικών πρωτοκόλλων υπό την εποπτεία της Διευθύντριας του Δημοτικού σχολείου Ν. Ποτίδαιας Αδαμίδου Ραλλίας και του Κ.Φ.Α. Χατζή Κώστα.

Η Ε.Ο.Κ. ευχαριστεί την Διευθύντρια και τους άλλους εκπαιδευτικούς του Σχολείου για την άψογη συνεργασία.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Το πρόγραμμα και στα δύο Δημοτικά Σχολεία περιλάμβανε ελεύθερο παιχνίδι μπάσκετ (3Χ3), ψυχοκινητικά παιχνίδια και αθλητικές πρακτικές δραστηριότητες εξοικείωσης με το παιχνίδι του μπάσκετ (ντρίπλα, πάσα, σουτ).